Din kundvagn är tom

Årets E-handlare för andra gången 2020!

bild till Årets E-handlare för andra gången 2020!

Hembiobutiken utses till Årets E-handlare inom Ljud och Bild 2020 av Prisjakt! 

Bästa kunder, vi kan inte med ord beskriva hur otroligt glada vi är för att era omdömen gjort att vi utnämnts till Årets E-handlare för andra gången i år. Det innebär att vi, under det tuffaste och viktigaste året hittills för e-handeln i Sverige, vunnit båda de mest prestigefyllda utmärkelserna en nätbutik kan få. 

Det är givetvis också en enorm glädje att vi som en specialistbutik kan utmana och vinna över de största miljardbolagen i branschen. Vi är väl medvetna om att det är ni som gjort det möjligt för oss och vill vara öppna med hur tacksamma det gör oss att vi får arbeta med det vi älskar år efter år.

Från alla oss på Hembiobutiken, ett stort och varmt tack för att ert sällskap och stöd genom åren! Snart är det 20 år ihop och vi ser fram emot 20 till med er!

Så här motiverar Prisjakt vinsten:
– Hembiobutiken har levererat ljudupplevelser i världsklass sedan 2001, och de fortsätter imponera. Kunderna hyllar nämligen butiken för deras snabba leveranser, kunniga personal och hjälpsamma kundservice. Nivån är så pass hög att de är värdiga vinnare av kategorin Ljud & bild 2020, säger Carl Vult von Steyern, nordenchef på Prisjakt.

Tack från alla oss på Hembiobutiken! <3

Så här skrev Pricerunner när de utsåg oss till Årets e-handlare:
– Det är enkelt att navigera runt på hemsidan och går snabbt att beställa, med flera alternativ för både betalning och leverans. Med kostnadsfri frakt, smidig retur och kunnig och hjälpsam kundservice utses Hembiobutiken till årets e-handlare i kategorin Ljud och bild.