Din kundvagn är tom

EISA Årets bästa High End stereoförstärkare 2020-2021

bild till EISA Årets bästa High End stereoförstärkare 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Musical Fidelity M8xi utses till bästa High End stereoförstärkare.

EISA Awards bästa High End stereoförstärkare 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Musical Fidelity M8xi är den bästa stereoförstärkaren i High End klassen för sina musikaliska kvalitéer och överdådiga prestanda, allt förpackat i en enda låda!EISA motiverar Musical Fidelity M8xi vinsten med:
Musical Fidelity har alltid haft hiskeligt stora förstärkare i modellprogrammet, utifrån insikten att man aldrig kan ha för mycket effekt… Under nytt österrikiskt ägarskap och gemensamma resurser tillsammans med Pro-Ject Audio Systems, har man nu tagit fram M8xi. Den här praktpjäsen anges till 2x550W, en siffra den med lätthet överträffar genom den genomgående dual mono-konstruktionen. Här finns såväl analoga som digitala ingångar, men tro inte att det här bara är en stor bjässe till förstärkare: nej, den är nämligen också snabb och varsam och levererar musik med såväl taktfast snabbhet som noggrannhet, för att inte tala om överflödet av detaljinformation. Om du vill ha din förstärkare i en låda och överdådig prestanda, kan du sluta leta.