Din kundvagn är tom

EISA Årets bästa ljudtillbehör 2020-2021

bild till EISA Årets bästa ljudtillbehör 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Pro-Ject VC-E utses till årets bästa audiotillbehör.

EISA Awards bästa audiotillbehör 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Pro-Ject Audio Vinyl Cleaner VC-E är årets bästa audiotillbehör. En ren vinylskiva är en förutsättning för ett bra ljud och med Pro-Jects VC-E gör du snabbt och enkelt rent dina skivor. Ett måste för vinylälskaren!

303230

EISA motiverar Pro-Ject VC-E vinsten med:
Efter att ha drivit på vinylens revival med sina excellenta och mycket prisvärda skivspelare, vänder Pro-Ject nu blicken mot din kära skivsamling, genom den kompakta skivtvätten VC-E. Den är inte enbart liten, utan också överkomlig till pris och snabb: med en hastighet på hela 30 RPM blir skivan rengjord på bara ett par rotationer. Pro-Ject menar att ett varv i varje riktning faktiskt räcker, medan pucken håller etiketten torr och armen effektivt rengör ytan. Resultatet? Mindre knaster, mindre slitage på nål och skivor och ännu bättre ljud från dina favorit-LP-skivor.