Din kundvagn är tom

EISA Årets mest prisvärda DAC 2020-2021

bild till EISA Årets mest prisvärda DAC 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och iFi Audio ZEN DAC utses till mest prisvärda DAC.

EISA Awards bästa High End skivspelare 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att iFi Audio ZEN DAC är den mest prisvärda DAC:n för sin suveräna prestanda, som ger nytt liv till ljudet från din dator, till ett väldigt lågt pris...rena fyndet!

303410

EISA motiverar iFi Audio ZEN DAC vinsten med:
Tjusningen med iFi Audio ZEN DAC är lätt att förstå: med uppseendeväckande utseende, flexibilitet, solitt ingenjörsskap tillsammans med ett anmärkningsvärt moget ljud, är den här intstegs-DAC:en inget annat än ett veritabelt fynd. Den bevisar att skrivbords-hifi inte måste betyda den fattiga kusinen från landet jämfört med ”vanlig” hifi. Nej, det här är en dräpare, vare sig du använder den som DAC/hörlursförstärkare eller digitalt försteg. Köp den för att höja kvaliteten på ditt datorljud, rätt som det är kanske det är vid skrivbordet du lyssnar mest! Bäst av allt är att allt detta sker till ett mycket överkomligt pris – ZEN DAC ger fantastisk valuta för pengarna.