Din kundvagn är tom

EISA Årets mest prisvärda skivspelare 2020-2021!

bild till EISA Årets mest prisvärda skivspelare 2020-2021!

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Pro-Ject T1 utses till årets mest prisvärda skivspelare.

EISA Awards bästa stereoförstärkare 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Pro-Ject Audio T1 är årets mest prisvärda skivspelare. En mycket bra budgetspelare som ger suverän ljudkvalitet för pengarna.EISA motiverar Pro-Ject T1 vinsten med:
Pro-Ject har tillverkat skivspelare i nära tre decennium nu, med starten i originalet Pro-Ject 1. Senare har man med bland annat Debut-modellerna, mer eller mindre på egen hand återskapat marknaden för instegsskivspelare. T1 är det senaste tillskottet i den andan – en komplett budgetspelare med excellent ljudkvalitet för pengarna. Samma spelare finns även med inbyggt RIAA-steg och Bluetooth-sändare. Med sin frästa plint, högprecisionslager, glastallrik och en nydesignad, obruten aluminiumarm, ger den ett härligt matigt och detaljerat framförande. Till och med Ortofon-pickupen OM 5E sitter förmonterad vid köpet, vilket gör det här till en helt komplett plug-n-play-upplevelse.