Din kundvagn är tom

EISA årets bästa stereoförstärkare 2020-2021

bild till EISA årets bästa stereoförstärkare 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Arcam SA30 utses till bästa stereoförstärkare.

EISA Awards bästa stereoförstärkare 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Arcam SA30 är den bästa stereoförstärkaren för sin kombination av teknik, välljud, kraft och flexibla inkopplingsmöjligheter. Som grädde på moset använder den sig dessutom av Diracs fina kalibrering!Eisa motiverar Arcam SA30 vinsten med:
Arcam hakar på allt-i-ett streaming-förstärkar-trenden med den här integrerade flaggskeppsmodellen. Inuti den eleganta men ändamålsenliga apparatlådan, kombineras företagets Class G-förstärkning – för såväl finess som kraft – med en uppsjö av digitala teknologier. Du kan strömma musik och plugga in allt från TV:n till skivspelaren, samtidigt som du kan använda DIRAC:s rumskorrektion för att optimera ljudet, genom en dator och den medföljande mikrofonen. Det här är inte bara en teknisk bedrift, utan även en strålande förstärkare: Arcam må strömlinjeforma sitt produktsortiment, men har definitivt inte tappat fokus.