Din kundvagn är tom

EISA årets bästa bokhyllehögtalare 2020-2021

bild till EISA årets bästa bokhyllehögtalare 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Monitor Audio Bronze 100 utses till bästa bokhyllehögtalare.

EISA AWARDS bästa bokyllehögtalare 2020-2021


Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Monitor Audio Bronze 100 6G från sjätte generationens Bronze-serie är den bästa bokhyllehögtalaren för sin tidlösa design, musikaliska allroundegenskaper, sköna bastyngd och klara diskantåtergivning.EISA motiverar Monitor Audio Bronze 100 vinsten med:

Monitor Audio har byggt upp ett ansenligt rykte för sina fantastiska små stativhögtalare. I fjol vann man en EISA-utmärkelse för Gold 100 och när man nu lanserar den sjätte generationen Bronze-högtalare, drar man så klart nytta av erfarenheterna från den senaste Gold-uppgraderingen. Bronze 100 är ett par pålitliga underhållare som hanterar alla slags musikaliska stilar. De har en fulländad kombination av bastyngd och fint utmejslad diskantåtergivning genom de in-house-utvecklade Ceramic-Coated Aluminium Magnesium-diskanterna (C-CAM) samt en räfflad reflexport för mjukare luftflöde. Den tidlösa designen och att de är så lätta att driva, gör dessa sofistikerade högtalare ännu svårare att motstå.