Din kundvagn är tom

Atmoshögtalare i vitt utförande

bild till Atmoshögtalare i vitt utförande

För vardagsrum eller andra rum med vitt tak så passar det oftast bäst med Dolby Atmoshögtalare i vit färg. Här hittar du de bästa utvalda vita atmoshögtalarna som är prisvärda och i många fall testvinnare.

Vita Atmoshögtalare

Atmoshögtalare har vi från flera olika tillverkare, Canton, SVS, Emotiva, HECO, Klipsch för att nämna några. Vita högtalare som kan monteras i taket är dock lite mer sparsmakat med. Därför listar vi här de som lämpar sig för takmontering och som har vitt utseende. Detta inkluderar även inbyggda atmoshögtalare som man fäller in och placeras i taket. Dessa har vitt galler vilket gör att de får vitt utseende. Placering av atmoshögtalare i tak är att föredra då det ger väsentligt bättre resultat än alternativ där man baserar på att ljudet studsar i taket innan det når lyssnaren.

Utanpåliggande vita atmoshögtalare för tak

Den populäraste modellen i vårt sortiment kommer från amerikanska tillverkaren SVS. Deras SVS Prime Elevation säljs i par och finns i vitt, svart ek, och högblank svart utförande. För att montera den i taket så köper man till ett litet tillbehör som du hittar på länken här.ELAC WS1425 är en kompakt modell som ger ett slimmat uttryck mot taket. Den är inte optimal då den inte vinklas in mot lyssningsposition men det vägs upp av det diskreta intrycket. På samma sätt som SVS så behöver man köpa till ett tillbehör för att montera den i taket.


I den högre skolan så finns ICE som tillverkar sina högtalare i europa och som kan leverera S6.1 i vitt utförande. Denna högtalare har ett vesa-fäste på baksidan och kan med lämpligt fäste monteras i taket. Detta är för en högpresterande biolösning och S6.1 fungerar även som surround och frontkanaler i en mindre bio. S6.1 säljs per styck.

298720

Monitor Audio Vecta V240 är en högtalare som både kan monteras i hörn mellan vägg och tak men även fritt i taket. Den kan riktas in mot lyssningspositionen på ett bra sätt och är en flexibel lösning som atmos och surroundhögtalare. V240 säljs per styck och finns i vitt och i svart utförande. V240 kompletteras med V-Mount fästet för takmontering.Inbyggnadshögtalare för tak har vi många av men vissa passar bättre som Atmoshögtalare. Det är de som har vinklingsbart mellanregister och diskant vilket gör att ljudet riktas i rätt vinkel och med rätt timing mellan mellanregister och diskant.

IDC benämningen på Monitor Audios inbyggnadshögtalare berättar att de har denna funktionalitet. Här är ett urval av de modeller som då passar för infällnad i tak och som atmoskanal.

Från amerikanska tillverkaren Speakercraft, företaget som en gång i tiden uppfann infällnadshögtalaren så finns AIM-serien som ger samma funktionalitet. Denna funktion finns i två serier, AIM samt AIM Series 2. Dessa finns sedan i olika kvalitetsnivåer där ONE är enklast och FIVE mest avancerad.

Här kommer förslag på AIM-högtalare som passar bra för Atmos.


218110

Rådgivning kring Atmoshögtalare

Behöver du hjälp med att välja atmoshögtalare eller placering av atmoshögtalare du köper från oss så tveka inte att kontakta oss. Våra experter på atmoshögtalare finns tillgängliga samt i våra butiker kan vi demonstrera atmoshögtalare på ett effektfullt sätt. Välkommen in!