Din kundvagn är tom

Premiär för SVS Prime Pinnacle

bild till Premiär för SVS Prime Pinnacle

Amerikanska SVS lanserar nu det senaste flaggskeppet i deras omtyckta Prime-serie. En ståtlig golvhögtalare med muskler, dynamik och en förträfflig musikalitet!

Världsklass för alla

SVS Prime-serie har genom åren haft en fin balans mellan musikalisk finess för finsmakarna och slagkraftig dynamik för hembioentusiaster. I klassiska SVS-anda tar man vara på sin noggranna och precisa kvalitetsstämpel utan att trumma för mycket på prisbilden så vem som helst ska kunna njuta av bra ljud i hemmet. Med senaste Prime Pinnacle tar man nästa steg på kvalitet-och Richterskalan då man utvecklat ett nytt flaggskepp som lägger sig precis mellan den mindre Prime Tower och den större serien Ultra Tower.

Presidenten har ordet

Tungt gung


Styrkan i Pinnacle ligger framförallt i hanteringen av de lägsta frekvenserna där man lagt grunden för en mycket imponerande och djup basåtergivning. Med trippla 6.5" basar, och varsin basport för finjustering efter smak och rum, behöver man inte oroa sig för brist på byxfladder eller klagande grannar som bankar. Inuti kabinettet finns fyra akustiskt justerade kammare som är noggrant utvecklade för att eliminera resonanser och leverera en renare ljudbild genom hela frekvensomfånget.Nytt mellanregister


Det nya mellanregistret, tillverkat i en 5.25" komposit glasfiber-kon, ser verkligen till att det kanske viktigaste frekvensområdet till musik och film fångas och återges med precision och klarhet. Tekniken och designen bakom mellanregistret är hämtat från flaggskeppet Ultra som fått fantastiska omdömen världen runt för sin förmåga att verkligen fånga lyssnaren.

Prime Pinnacle är en klassisk trevägare och har fått ett fin-tunat delningsfilter så varje del av högtalaren, från diskant och mellanregister, och hela vägen ner till basregistret har en sömlös och övertygande ljudkvalitet. Konstruktionen och arkitekturen bakom delningsfiltret är justerat så man har en full klangmatchning med alla högtalare från SVS, oavsett om man har Prime eller Ultra-högtalare i anläggningen.


Lifestyle-vänlig

SVS Prime Pinnacle bygger dryga metern på höjden med en bredd på 20 cm vilket gör att den inte tar för mycket plats nära möbler eller vägg. Färgalternativen följer samma spår som de övriga modellerna i Prime-serien och består av svart ask eller svart högblank. För bästa kontroll av basåtergivning rekommenderar vi att högtalaren står några dm ut från väggen. Trots den slimmade designen lyckas Prime Pinnacle leverera bra med punch och uteffekt till både stereo och multikanal