Din kundvagn är tom

Bygger du ett nytt hem?

bild till Bygger du ett nytt hem?

Ett byggprojekt är både spännande och utmanande. Därför finns vi som trygg partner för ljud, bild, nätverk och styrsystem för både belysning och andra produkter. Med våra lösningar kan du få ett modernt hem som är lätt att använda. Kontakta oss så skräddarsyr vi gemensamt ett system anpassat efter ert behov.

Det finns en viktig orsak till varför du ska tala med oss i ett tidigt skede. Genom att designa rätt lösning för ditt behov redan från början så kan all kabeldragning utföras i rätt tid i byggprocessen. Genom att undvika viktiga beslut i sista minuten slipper du påverkas av stress och riskera prioritera fel. Något som sedan kan vara svårt att kompensera då väggar är stängda.

Kontakta oss, så kan vi leverera en belysnings, övervaknings, ljud och bildlösning som på enkelt sätt sköts via styrpaneler, fjärrkontroller och appar i ett interface istället för flera olika. En stabil lösning som blir kostnadseffektiv då färre specialpaneler eller lösningar behövs. Det övergripande styrsystemet hanterar istället alla underliggande system.Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder för typ av tjänster och lösningar

BelysningIdag använder många husbyggare KNX-system för belysningsstyrning. Vårt styrsystem kan via en enkel koppling styra KNX-systemet samt du kan redigera och spara belysningsnivåer och scener på ett mycket enkelt sätt. Vårt styrsystem gör helt enkelt KNX-systemet mer kraftfullt i form av enklare hantering. Du slipper även en separat styrpanel enbart för KNX-systemet. Vårt styrsystem arbetar bredvid vanliga hårda knappar som du har på väggen och ersätter inte dessa utan kompletterar. Vi levererar även styrbara skräddarsydda solskyddsprodukter som hjälper dig ha rätt nivå på belysningen i ditt hem.


ÖvervakningVia ett och samma interface kan du komma åt våra IP-kameror som ansluts till systemet. Titta vem som står vid dörren eller få information om någon rör sig i trädgården under natten. Genom dörrstationer kan du även tala med den som ringer på vid entrédörren.


Bra ljud både för film och musikVårt ljudsystem fyller ditt hem med musik. Tillsammans planerar vi vart du önskar lyssna på vad. Vad sägs om diskret hembioljud i vardagsrummet, bakgrundsmusik i hallen och musik i bra kvalitet i köket. Ofta integrerar vi högtalare i vägg och tak, vilket ger ett mycket diskret intryck. Vi har till och med lösningar som är helt osynliga. Med det centraliserade ljudsystemet kommer du åt all musik i alla valda zoner. Lyssna på dina favoritstreamingtjänster eller lokalt lagrad musik likväl som lokal radio. Med ett engagerande ljudsystem för TV eller projektor får du en helt annan nivå av upplevelse, något man vill ha i ett nybyggt hem.


Bild och mediaGenom att planera vart och hur du ska komma åt dina önskade tjänster, som TV, musik och streamingtjänster så planerar vi upp infrastrukturen för detta. Slipp irriterande lösningar med fel kapacitet och hackande media på grund av dålig planerat mediasystem. Vi väljer vilken leverantör av TV-system du skall använda och tecknar rätt abonnemang till bästa pris.


NätverkDagens och framtidens internetanvändande ställer helt andra krav på ditt nätverk än tidigare, både trådlöst och trådat. Med flera parallella video- och musikströmmar så går en vanlig router bet på att leverera en stabil lösning. Vi planerar ditt nätverk efter det riktiga behovet och anpassar utrustningen efter dina förutsättningar. Accesspunkter på rätt plats dit nätverkskabel med rätt prestanda förbereds, routers som klarar av flera parallella användare används. Många små delar skapar ett nätverk där hemma som är anpassat för det moderna hemmet.


Det moderna hemmetTillsammans skapar vi ett tryggt hem med upplevelser som ger mersmak. Det moderna hemmet handlar inte om att koppla upp allting, utan att få rätt uppkopplade saker att vara lätta att hantera så att de kan leverera de upplevelser du vill ha, utan krångel. Vi är rätt partner för dig som är beredd att investera i det som krävs för detta moderna hem.

Kontakta våra experter för en inledande genomgång.