Din kundvagn är tom

Vicoustic utförsäljningskampanj!


Vi har lyckats komma åt ett restlager från Vicoustic! Riktigt bra priser och ett ypperligt tillfälle att köpa akustikprodukter till reapris. Vi säljer ut restlagret och priserna gäller enbart det som finns på vårt lager. Inga andra möjligheter finns att beställa fler.

Akustikförbättring är något av det mest prisvärda du kan göra för att höja ljudkvaliteten i ditt rum. Att behandla reflexer minskar efterklang i ljudet och du får en klart bättre upplevd ljudkvalitet. Vi arbetar framgångsrikt med Vicoustic som varumärke för akustikbehandling. Tillsammans med Vicoustic kan du även köpa till en analys av ditt rum, där de sedan föreslår produkter som passar inom den budget du satt. Kontakta oss om du är intresserad av att köpa den tjänsten. Du kan även läsa mer i våra artiklar kring akustikbehandling av rum.

Genom vår utförsäljning så kan du på ett mycket prisvärt sätt börja behandla ditt rum. OBS att det är begränsat antal av produkterna som kan säljas till dessa priser.

Vi har precis akustikbehandlat ett av våra demorum, före / efter upplevelsen sammanfattas av vår Johannes så här:
Det blev Stor förbättring

Förut så hade vi en jättedipp i basnärvaron som nu verkar vara i stort sett borta och jämnare bas i rummet. Efterklangen är mycket lägre nu så man hör mycket bättre på både lägre och högre volymer. Bättre ”svärta” i ljudet plus att man kan spela betydligt mycket högre utan störningar/reflektioner.

Rummet är fortfarande lite asymmetriskt så jag fick vinkla högtalarna någon cm olika för att få ljudbilden perfekt men det börjar låta riktigt bra.
Visa produkter som ingår i kampanjen:

Akustik (8)

Vill du ha rådgivning över vilka akustikprodukter du ska köpa? Kontakta oss här.