Din kundvagn är tom

Köp en Yamaha soundbar och få ett par True Wireless hörlurar på köpet!


Nu under juni månad lanserar Yamaha en ny kampanj för att ge dig bästa möjliga ljud både hemma och på språng. Köp en Yamaha Soundbar mellan den 1 och 30 juni 2021, och få ett par Bluetooth-hörlurar på köpet. Njut av fantastiskt ljud när du är på språng eller ute och rör på dig, och kom sedan hem till din Soundbar som ger liv och explosivt ljud åt både fotbollsmatcher och spännande kriminalserier. Det enda du behöver göra är att registrera ditt Soundbar-köp online, sedan skickas hörlurarna direkt hem till dig.


Dags för avspark: Yamaha Soundbar ger dig en verklig fotbollsupplevelse där hemma

Kampanjen gäller endast för Yamaha Soundbar SR-C20A och ATS-B200. En enda diskret soundbarhögtalare som fyller varenda vrå med uppslukande ljud. Till och med ultrakompakta Soundbar SR-C20A har en rejäl slagkraft: Imponerande ljud med två fullregisterhögtalare, en bashögtalare och två passiva radiatorer i kombination med Clear Voice-, Dolby Digital- och Virtual Surround-teknik. Vill du ha ännu mer imponerande ljud ska du välja ATS-B200. Det är ett riktigt tvåvägssystem med två inbyggda subwoofers för kraftfullt ljud, medan DTS Digital Surround och DTS Virtual:X ger ännu mer intensitet. Ge liv åt spännande spelvärldar i ditt eget vardagsrum och förvandla soffan till läktaren på ett fotbollsevenemang för en riktig arenaupplevelse.
TW-E3A Bluetooth-hörlurar på köpet

När du köper en av de här soundbarhögtalarna får du ett par TW-E3A Bluetooth-hörlurar på köpet – en fantastisk gåva med ett rekommenderat pris på 139 euro! Med de här helt trådlösa in-ear-hörlurarna kan du njuta av Yamahas ”True Sound” var du än är. IPX5-klassificeringen garanterar att hörlurarna även fungerar perfekt under ett svettigt träningspass eller dåliga väderförhållanden. En full laddning räcker i upp till sex timmar, och det medföljande laddningsfodralet räcker till tre extra laddningar. Signalöverföringen sker med hjälp av Bluetooth 5.0 med AAC och SBC, samt aptX Codec.

Köp en Soundbar, registrera den online och få ett par hörlurar på köpet!

Den här Yamaha-kampanjen gäller från den 1 juni 2021, till och med den 30 juni 2021. Köp en Yamaha Soundbar SR-C20A eller ATS-B200 under kampanjperioden för att ta del av erbjudandet. Det enda du behöver göra är att registrera ditt Soundbar-köp online på http://europe.yamaha.com/cashback före den 15 juli 2021. När din begäran har kontrollerats skickas ett kostnadsfritt par TW-E3A-hörlurar till den adress du har registrerat inom 28 arbetsdagar. Sedan kan du njuta av fantastiskt ljud både hemma och på språng!

Så här fungerar det

1. Köp en för kampanjen utvald soundbar* under perioden 1/6 till 30/6 2021 på Hembiobutiken.se eller i några av våra fysiska butiker i Göteborg eller Sundbyberg.

2. Fyll i registreringsformuläret på kampanjsidan http://europe.yamaha.com/cashback. Registrering är möjlig fram till den 15/7 2021. Ha serienummer och kvitto tillgängligt inför registreringen.

3. Så snart din registrering är godkänd skickar Yamaha ett par TW-E3 True Wireless lurar utan kostnad direkt hem till dig

*SOUNDBAR MODELLER: SR-C20A / ATS-B200. Gäller från 2021.06.01 till 2021.06.30