Din kundvagn är tom

Nypoppade popcorn, bättre än på bio


Doften av nypoppade popcorn i hemmet, en bra film i hembion, en oslagbar och fantastisk känsla! Detta kallar vi för livskvalité och vill att så många som möjligt ska få uppleva det själva. Därför får du mängder av popcorn på köpet vid köp en av våra riktigt stora popcornmaskiner som ingår i denna kampanj. (OBS: Begränsat urval av popcornmaskiner)

Portionsförpackningar på köpet!


Popcornmaskinerna fungerar allra bäst när de används med de tillhörande portionsförpackningarna. Dessa säljs i kartonger med 24 portioner i varje och i varje portion är det både oljeblandning, smörsalt och popcornkärnor. Allt du behöver för att poppa en omgång. I denna kampanj skickar vi med rejält med portioner, helt gratis, vid köp av popcornmaskinen. De läggs till automatiskt när du lägger varan i kassan.


120 stycken portioner


Till nedan maskiner följer det med hela 120 stycken portioner. Storleken har anpassats efter maskinen och till Top Star och Marvel-maskinerna så medföljer det 12 oz portioner som ger runt 10 liter popcorn.
48 stycken portioner


Till nedan maskiner följer det med 48 stycken portioner. Storleken har anpassats efter Matinee-maskinen och det medföljer därför 8 oz portioner som ger runt 6 liter popcorn. De läggs till automatiskt när du lägger varan i kassan.