Din kundvagn är tom

Årets EISA Award vinnare 2020-2021


Bransch-organisationen EISA (European Imaging and Sound Association) har återigen korat vinnarna i kategorierna Hi-Fi, Home Theatre Audio och Home Theatre Display & Video. Organisationen består av 61 unika tidsskrifter i 29 olika länder och startade redan 1989 när chefredaktörer från olika europeiska fotomagasin strålade samman för att kora "Årets kamera". Några år senare lade man till paneler för Audio och Video där man idag täcker de flesta kategorierna inom hemelektronik.

EISA Awards 2020-2021 HiFi

Inom kategorin Hi-Fi hittar vi högtalare, både stora som små, förstärkare i mellan och lyxklass, en mycket prisvärd DAC, skivspelare för nybörjaren såväl som för entusiasten, det ack så viktiga RIAA-steget samt tillbehör. Produkterna har vi självklart testat i butiken, och vi är glada att kvaliteten speglas på europeisk nivå. För mer frågor eller demonstration, tveka inte att höra av er till någon av våra butiker.EISA Awards 2020-2021 Home Theatre Audio

Kategorin hemmabio är av naturliga skäl en av våra favoritkategorier och här hittar vi storheter som Triangles nya Borea-serie, den nya subwoofern SB-2000 Pro från SVS, som får utmärkelsen för fjärde!!! året i rad för bästa bas, det modularuppbyggda slutsteget XPA Gen3 från SVS, referensprocessorn Trinnov Altitude, den oerhört flexibla mediaspelaren Zappiti Pro 4K HDR och bästa smarta soundbar.260570
260600
272390

EISA Awards 2020-2021 Home Theatre Display & Video

I den här kategorin återfinner vi produkter som tillfredsställer det visuella i upplevelsen, dvs bilden i form av TV-apparater, projektorer och källor som mediaspelaren Zappiti Pro 4K HDR (som även fick pris i kategorin Home Theatre Audio.

310720
310070
300790


315570


Rådvill? Prata med våra experter!

Vi på Hembiobutiken tycker det är extra kul att flera av de produkter vi själva representerar belönats med detta prestigefyllda pris. Ta SVS som exempel som tar en "grand slam" genom priset för både bästa högtalare och subwoofer, det är faktiskt första gången någonsin i EISA:s historia detta sker. Triangles Borea-serie har tagits väl emot av både fackpress och kunder sedan de lanserades och tar Triangles berömda spelglädje till en ny och lite lägre prisnivå med bibhållen finish och detaljkvalitet. Emotivas XPA Gen3 slutsteg har länge varit otroliga populära och ger ett pris/prestanda förhållande som få om ens någon annan tillverkare kan matcha.

I slutändan handlar det såklart om ens egna tycke och smak och därför bör, om möjligt, produkterna upplevas på plats hos oss på Hembiobutiken. Har du några frågor eller funderingar om EISA Awardvinnarna är du självklart välkommen att kontakta våra experter i Frölunda och Sundbyberg via mail eller telefon.