Din kundvagn är tom

Proffs Deals!!!


Hembiobutiken är inte som andra butiker. Hos oss jobbar riktiga ljud och bildentusiaster som brinner för att ge rätt rekommendation och rådgivning. Vi vet att en långsiktig kundrelation är värt så mycket mer än att få kunden att slå till på ett kortsiktigt erbjudande så behöver du hjälp, tveka inte att kontakta oss så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig till rätt val.

Tryggt köp - 3 års garanti

På en stor del av vårt sortiment ger vi dig 3 års garanti. Detta skiljer sig mot många av våra konkurrenter och vad tillverkarna erbjuder dig som slutkonsument. Det ger dig en trygghet och du slipper olustiga överraskningar efter ett eller två års användande.

Brett sortiment - något för alla behov

Vi har en utvald vara för de allra flesta behov av ljud och bildupplevelser för hemmet, vårt sortiment är inte bara för entusiaster utan vi riktar oss till en bred publik. Dessutom skapar vi gärna en totallösning som matchar dina önskemål.

Nöjda kunder - årets e-handlare

Vi är stolta över våra nöjda kunder. 1000-tals användaromdömen ger oss ett högt snittbetyg via prisjämförelsesidor samt vi har vid hela 10 gånger blivit utsedda till årets ehandlare av PriceRunner. Vår ehandel håller en konstant hög nivå med snabba leveranser och låga priser vilket gett oss denna utmärkelse.

Här hittar du oss

Hembiobutiken har både distanshandel men även två lokala butiker där vi visar upp en del av vårt sortiment. Butikerna finns i Göteborg och i Stockholm. Ehandel och telefonkundtjänst täcker resten av Sverige.

Butik Stockholm
08 - 651 17 70
Nybergs Torg 6
172 31 Sundbyberg
Butik Göteborg
031 456 000
E A Rosengrensgata 19
421 31 Västra Frölunda
E-handel / rådgivning
031 456 000
[email protected]


Deals just nu


Prisvärd 65 tum UltraHD OLED-TV


Modellen har vi valt ut för att den har en hög prestanda till ett mycket fördelaktigt pris. OLED-tekniken ger en sanslöst bra svärta som tar fram detaljerna i mörka bildsegment på ett bra sätt. TVn presterar bildmässigt bra i våra kalibreringsmätningar redan i grundutförandet vilket ger förutsättningarna till en naturtrogen bildåtergivning. Panasonics bildhantering står sig även väldigt bra i konkurrensen och är en intern favorit hos våra medarbetare. Panasonic TX-65FZ800E är ett bra val för den som inte vill ha den senaste topprestandan vilket hittas i Panasonic TX-65GZ2000E utan för den som söker en bra och prisvärd TV som man tänkt ha under en längre period.
Läckert ljudsystem med Spotify inbyggt


Franska Hi-Fi tillverkaren Triangle är en av våra favoriter när det kommer till högtalare. I denna modell har de tillverkat en komplett lösning med både inbyggd streaming och även digital ljudingång för anslutning till TV. Triangle AIO 3 Multiroom streaminghögtalare finns i hela 6 olika färger där tyginfattningen är tillverkad av den danska tygspecialisten Gabriel. Ljudsystemet presterar på en Hi-Fi-mässig nivå med nyanserat mer korrekt ljud i jämförelse med många andra liknande produkter och är därför ett av våra favoritval i prissegmentet när det kommer till både design, användningsmöjligheter och ljudprestanda. Nytt för säsongen är även två moderiktiga färger som släppts som limited edition vilka kan hittas här Triangle AIO 3 Limited Edition.
Portabel Bluetoothhögtalare


House Of Marley No Bounds Sport är en portabel högtalare som tål vatten och har 360 graders spridning av ljudet. Högtalaren är från House of Marley som även har ett hållbarhetstänk i sin verksamhet. Tyget är tillverkat av återvunnet material, aluminiumet är återvunnet och företaget arbetar även med återplantering av träd via One Tree Planted organisationen. Förutom de välmotiverande egenskaperna så låter även högtalaren bra. Vi kan varmt rekommendera No Bounds-modellen för dess ljudprestanda och funktion. Det smarta förvaringsfacket på undersidan kommer även väl till hand när man är ute och reser med modellen. För 949kr är House Of Marley No Bounds Sport ett fynd.
5.1.2 högtalarpaket med Atmos


SVS Prime 5.1.2 Atmos-paket är ett paket från amerikanska specialisten SVS. SVS är världskänt för att skapa världens bästa subwoofers och har tre gånger i rad blivit utsedda till årets bästa subwoofer av en enig Hi-Fi-press. SVS är ett av våra favoritmärken för biosystem och subwoofers. SVS tillverkar subwoofers som spelar djupare än konkurrenterna och dessutom linjär återgivning så att den inte kalibreras bort. Detta gör att de presterar så som en subwoofer ska låta och dessutom med otrolig dynamik. I detta paket får man ett komplett högtalarpaket, allt för under 26.000kr. (paketet behöver kompletteras med matchande hembioreceiver, till paketet rekommenderar vi Marantz SR5014.
Testvinnande popcornmaskin


Great Northern Popcorn Popcornmaskin Little Bambino ger dig rykande färska popcorn som är bättre än på bio. Med tillhörande portionsförpackningarna får du allt som behövs för att poppa kvalitetspopcorn med smörsmak. Själva maskinen är utsedd till bästa popcornmaskin 2019 för hembruk och uppskattas av tusentals nöjda kunder. Jämfört med liknande maskiner håller den högre kvalitet och är säkrare i hantering. Du har inte levt förrän du upplevt riktigt nypoppade popcorn med smörsmak!
Alla produkter (152) Blu-Ray/Mediaspelare (6) Förstärkare (16) Högtalare (27) Högtalarpaket (7) TV-apparater (27) Projektorer (3) Subwoofers (6) Hörlurar (30) Möbler (2) Portabla ljudsystem (9) Vinyl (12) Soundbars (7)


Fler bra erbjudanden - gå med i vår medlemsklubb

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev så går du med i vår kundklubb. Detta ger dig tillgång till lägre priser på en hel del varor, vilket varierar över säsongen. Att vara medlem är helt gratis och har du någon gång handlat av oss så är du det per automatik. Logga bara in under Min Butik, så kommer du åt de lägre medlemspriserna. Här registrerar du dig till att bli medlem. Följ oss gärna på Facebook för ännu mer information.

Kontaktformulär

Ta steget, kontakta oss så kommer vi gemensamt fram till rätt utrustning för ditt behov.


Gå till vår startsida.