Din kundvagn är tom

Utomhushögtalare för alla trädgårdar och uteplatser


Sätt ett tema på sommaren med våra prisvärda utomhushögtalarsystem. Systemen kan kombineras och vi kan hjälpa dig att designa en bra lösning för ditt behov. Allt från diskreta lösningar till högpresterande anläggningar som livar upp din trädgård. Koppla till någon av våra förstärkare med streaming (till exempel Spotify) och du kan enkelt spela valfri musik ute. För kommersiella förfrågningar eller ifall du vill ha rekommendationer, kontakta oss på [email protected]

Vädertåliga Bluetooth-högtalare som fungerar utomhus


Rejäla högtalare som klarar plask och lek, dessa högtalare spelar inte bara ett rejält ljud, de är dessutom tåliga. Både bärbara modeller och modeller för fast installation finns. Bara att koppla upp mot telefonen och börja spela.

Diskreta utomhushögtalare

Drömmer du om ett bra system som hörs, men knappt syns. Titta då på dessa favoriter ur vårt sortiment. Just nu får du dessutom hela 15% medlemspris på Speakercraft Terrazza-serien.


Traditionella utomhushögtalare

Traditionella utomhushögtalare placeras ofta under takfoten och spelar ut över trädgården eller altanen. Dessa modeller finns även i Singel Stereo-utförande där man spelar stereoljud ur en högtalare.
Förstärkare som passar till utomhushögtalare


Oftast vill man ha en lite kompaktare lösning som är lättplacerad samtidigt som man har moderna streamingtjänster inbyggda. Här listar vi ett antal alternativ som uppfyller detta.Vill du ha hjälp med utomhusljud?


Kontakta oss så hjälper vi dig fram till rätt system för ditt behov. Vi har tillgång till en bred portfölj av utomhusprodukter för specialistbehov från tillverkare som Sonance, Origin Audio, Klipsch, Monitor Audio mfl.¨


Du kan även nå oss via våra butiker samt på 031 456 000 / 08 651 1770


Läs vidare om utomhusljud


Här finns alla våra utomhushögtalare.

Här finns vår hembioskoleartikel kring utomhusljud.