Din kundvagn är tom

Butiksevent med Q Acoustics nya Concept 300


Brittiska Q Acoustics har varit ett av våra mer populära högtalarmärken de senaste åren där de levererar prisvärda produkter både i lägre och numer i lite högre prisklass. Gemensamt för dessa produkter är fokuset på att minimera vibrationer i kabinett vilket skapar förutsättningar för hög ljudkvalitet. I nya Concept 300 har de tagit sig an stativhögtalarsegmentet och skapat den allra bästa lösningen de kan på detta tema. Tillgången är mycket begränsad på dessa högtalare men under två dagar kommer vi demonstrera dem i våra butiker med representant från den svenska agenturen på plats för att svara på frågor.

Stockholm


Tisdag 14e maj kl 12 - 18
Föranmälan behövs ej

Adress:
Nybergs Torg 6
172 31 Sundbyberg

Frågor om eventet:
08 651 1770 / [email protected]

Göteborg


Tisdag 21e maj kl 12 - 18
Föranmälan behövs ej

Adress:
E A Rosengrens gata 19
421 31 Västra Frölunda

Frågor om eventet:
031 456 000 / [email protected]


Vad visar vi?

Under eventet kommer vi demonstrera Q Acoustics Concept 300 och även golvmodellen Concept 500. Vi visar den sinnrika konstruktionen med stativet (som ingår i produkten) och spelar upp ett urval av låtar för att påvisa den höga ljudkvalitet som levereras. Concept 300 finns i tre olika läckra utföranden och vi kommer visa den grafitgråa med svart trä i baksektionen. Varmt välkommen in, ingen föranmälan krävs för eventet. Under eventet kommer vi även erbjuda Concept 500 i hel-svart och hel-vitt utförande till ett riktigt bra pris för den som är intresserad av dessa fantastiska högtalare.


Concept 300 levereras med ett specialutvecklat trebensstativ som inte bara är vackert att titta på utan även är otroligt genomtänkt konstruktions- och ljudmässigt. Högtalaren har en 6.5 tums bas tillsammans med en 28 mm softdome-diskant vilka har en jämn klangbalans. Hemligheten till den höga ljudkvaliteten ligger även i stativet som har en vibrationsdämpande funktion förutom att det ser väldigt läckert ut. Stativet kommer fullt monterat och ingår i produkten.

Elementet har utarbetats i detalj av Q Acoustics och levererar varje nyans i musiken.

Concept 300 finns i tre läckra utföranden med äkta träbakstycken.28 mm soft dome diskanten har utarbetas för att ge en bred spridning och även för att frikopplas från vibrationer som sprids genom kabinettet. Tack vare detta påverkas diskantelementet minimalt av de vibrationer som mellanregister/bas-elementet genererar. Detta har möjliggjort för Q Acoustics att placera elementen närmare varandra och får på så sätt bättre timing mellan registren.

Stativet hålls ihop av ett vajersystem och ansluter till högtalaren via en vibrationsdämpande platta.

På baksidan syns den läckra träinfattningen. Basport och bi-wire-terminaler är av yppersta kvalitet.
Concept 500 är en unik produkt som gav Q Acoustics det rykte de idag har kring en seriös Hi-Fi-tillverkare även i det högre segmentet. De erhöll även EISA-award för modellen när den lanserade vilket borgar för en enig Hi-Fi-press. Under eventet kommer vi spela på Concept 500. Vi kommer även att ha ett riktigt bra erbjudande på dessa modeller i högblank vit och högblank svart variant (utan trädetaljer) som du verkligen inte får missa ifall du söker bra högtalare till ditt hem.