Din kundvagn är tom

Hembiobutiken på Göteborg Hifi-show 2018


15 - 16 september 2018 är det dags för den traditionella Hifi-mässan (fd Arkenmässan) som nu går av stapeln på Elite Park Avenue i Göteborg. Vi ställer ut i bankett-hallen och släpar med oss riktigt tunga Hifi och Hembio-produkter för demonstration. Välkommen in!

Göteborg Hifi-show


I år samlas många av de varumärken vi har i vårt sortiment på mässan och vi kommer ställa ut i ett rejält rum på hela 150 kvadratmeter. Rummets storlek ger oss möjlighet att visa riktigt tunga produkter där vi lovar engagerande upplevelser från både vårt Hifi- och hembiosortiment. Dessutom kommer vi som första butik i världen att visa upp Sonys nya 4K-projektorer!

Mässpriser


På mässan satsar vi på att visa upp riktiga high-endprodukter men du kommer även att kunna göra bra köp när du är på plats tack vare de mässpriser vi kommer erbjuda på utvalda produkter inom mer normala prisnivåer. Missa inte möjligheten att uppgradera din Hifi-anläggning eller hembio genom att handla när du är på plats. Produkterna är samlade på den här sidan och du kommer åt specialpriserna genom att logga in under Min butik i menyn. Priserna gäller alla våra kunder och medlemmar i Hembioklubben.

Vi rekommenderarSVS PB16-Ultra


SVS PB16-Ultra är en unik subwoofer med brutal basåtergivning. Hyllad för sin prestanda är det här subwoofern som bokstavligt blåser liv i ditt biorum. 16 tums element med 8 tums talspole, 80 kg tung och ett 1500W steg kommer det kännas rakt in i bröstkorgen!