Din kundvagn är tom

Emotiva - äntligen i Sverige!Den som hängt på amerikanska AV-forum eller läst internationella magasin har inte kunnat missa Emotiva. Det amerikanska företaget har med hjälp av en direktförsäljningsfilosofi byggt upp en verksamhet som blivit något av en referens i USA när det kommer till förstärkare och ljudprodukter.

Det hela började med att ljudingenjören Dan Laufman för dryga tio år sedan frågade sig själv en helt avgörande fråga, då han via sitt OEM-företag tog fram high-end produkter för de stora tillverkarna:

”Vad skulle hända om jag istället för att sälja till high-end-tillverkare, som lägger på en hög marginal, sålde direkt till slutkunden till en bråkdel av priset?”
Svaret på den frågan vet vi nu i efterhand: Det blir succé!


Genom väldesignade produkter har Emotiva tagit sig till toppen. De anses i dag av många vara världens bästa ljudtillverkare och Dan Laufman, har blivit ”Big Dan” med hela AV-industrin.

Dan är ingen affärsman. Möter man honom ser man en äkta ljudentusiast som älskar musik och vill att fler ska få möjlighet att njuta av musik på rätt sätt genom hans produkter. Det är också därför han nu tar steget över Atlanten för att stödja sina internationella kunder genom ett nätverk av lokala partners.

Vi på Hembiobutiken är extremt stolta över att bli utvalda som en av Dans representanter i Europa.

Emotiva har i grunden två produktserier, BasX och X-serien.

BasX är instegsserien, högpresterande high-end produkter till ett mycket lågt pris. Med BasX ser Dan en möjlighet att få unga kunder, som ännu inte mött hifi på riktigt, att välja bort Sonos, soundbars och dylika system till förmån för riktiga produkter som ger rätt ljudkvalitet och upplevelser. Produkterna designas i deras amerikanska anläggning och produceras via ett led som Emotiva har full kontroll över vilket leder till väldigt hög produktkvalitet och de ger 3 års garanti på produkterna.

X-serien är referensserien där Emotiva inte sparat på något. Smart designade produkter där de lagt pengarna på det som verkligen leder till ökad prestanda. Designade och tillverkade i Tennessee där Emotiva har sin fabrik och utvecklingsavdelning. Extrem prestanda till överkomligt pris är mottot för X-serien som du dessutom får 5 års garanti på.På Hembiobutiken säljer vi det mesta från Emotiva som är godkänt för användning inom EU. Nedan följer Emotivas produkter som är upplagda i vårt sortiment.

Alla produkter (20) Förstärkare (9) Högtalare (4) Subwoofers (3) Tillbehör (4)