Din kundvagn är tom

Back To School kampanj


Vi löser ljud och bildbehovet för den utflyttande studenten. Passa på och fynda i vår Back To School kampanj.

Musik och filmanläggningar för studentrummet


Med våra anläggningar blir du hela korridorens mötesplats, för filmkväll eller fest. Vi har alla musik och filmprodukter du behöver för att leva ut till fullo under studenttiden. Passa nu på och fynda under kampanjperioden som gäller hela augusti ut.

Aktiva Hifi-högtalare - färdiga att spela upp från

Äkta Hifi-ljud för med aktiva högtalare som spelar med riktigt hög kvalitet. Allt ingår, massor av ingångar och även trådlös streaming via Bluetooth. Finns även i paket med vinylspelare för äkta retro-feeling.


Popcornmaskin för hemmabruk

Med en popcornmaskin på rummet går du aldrig hungrig. Våra tillhörande portionsförpackningar har ett hållbarhetsdatum över ett år så du kan bunkra upp för hela terminen.


Bra hörlurar och portabla spelare från Pioneer

Pioneer har allt för portabelt och personligt Hifi-ljud. Skapa dig en komplett anläggning med hjälp av deras portabla mediaspelare med grym hörlursförstärkare kopplat till allt från ultraportabla hörlurar till studiolurar i referensklass.


Högtalare för hemmastudion

Mixa musiken med bra monitorhögtalare för din hemmastudio.
Med Emotivas högtalare så får du ett par riktigt bra aktiva monitorer för hemma eller professionella studion. Naturligtvis spelar de riktigt bra Hifi-ljud för studentrummet också.


Stilren AV-möbel

När du flyttar till nytt studentrum så behöver du naturligtvis en bra A-V möbel. Kolla in RGE Happy - serien där man kan dölja elektronik och högtalare bakom ljudtransparenta tygfronter. Skräddarsy din egen möbel tack vare de olika varianterna på dörrar.


Kompakt och kraftfull hörlursförstärkare med DAC

Som student kanske man har sin mobiltelefon som primär Hifi-källa. Gör underverk för ljudkvaliteten till dina hörlurar genom att koppla till Nexum Aqua, superkompakt hörlursförstärkare med DAC som gör underverk för ljudkvaliteten ur telefonen. Välj mellan Android eller iOS variant och mellan flera läckra färger. Enbart 18 gram väger den!


Grym router med Mesh-funktion

Ett stabilt trådlöst nätverk med bra täckning hjälper dig och dina vänner att undvika att göra slut på surfpotten. Med Mesh-system så får du ett stabilt och bra nätverk som kan få extremt bra räckvidd. Läs mer på vår tema-sida och kom igång tack vare erbjudandet nedan.Kika in resten av produkterna vi tipsar om nedan. Kontakta oss om du behöver råd kring att designa en Hifi eller hembioanläggning dina föräldrar blir avundsjuka på!