Din kundvagn är tom

Triangle

Triangle HIFI, Högtalar och subwoofertillverkaren, startades under det tidiga 80-talet av ingenjören Renaud de Vergnette. Till skillnad från de brittiska högtalartillverkarna, som siktade på ett tyngre ljud, valde Renaud de Vergnette att satsa på transparens. Ljusa klara övertoner med tydlig, men inte dominant, bas. Detaljrikedom och spelglädje blev istället mottot som gjorde Triangle till en av de fyra stora franska Hi-Fi högtalartillverkarna bredvid Focal, Cabasse och Elipson.

Över 30 år senare fortsätter Triangle att vara ett märke som kännetecknas av entusiasmen för musik och teknisk utveckling. Där andra märken nu strävar efter neutralitet satsar de fortfarande på att göra så entusiastiska och spelglada högtalare som möjligt. I deras breda premium segment används aldrig ett högtalarelement i två modeller, utan utvecklas alltid för just den högtalaren. Det gör att varje enskild högtalare låter precis som de vill att den ska låta. Luftigt, detaljerat och musikaliskt.

Företaget utvecklar alla sina högtalare och producerar även den mer exklusiva Magellan-serien i Soissons, mellan Champagne-distriktet och Paris. Där kvalitetskontrolleras också alla alla komponenter mycket noggrant innan de monteras.

Triangle


Triangle Förstärkare

Några av våra Triangle FörstärkareTriangle Högtalare

HIFI högtalare med musik i fokus och en hög finish med kvalitetskänsla samt ett brett urval finns det en Triangle-högtalare för de flesta HiFI musikälskarna!Triangle Högtalarpaket

Spara pengar på våra Triangle HIFI högtalarpaket!Triangle Kablar

Våra Triangle HIFI kablar som vi säljer till bra priser.Triangle Subwoofers

Våra Triangle HIFI subwoofers som vi säljer, hög finish och kvalitet ihop med musikalitet och explosivitet till både musik och film.Triangle System/Paket

Några av våra Triangle System/PaketTriangle Tillbehör

Här hittar du våra Triangle HIFI tillbehör som vi säljer!