Din kundvagn är tom

Triangle

Triangle Hifi är en anrik fransk tillverkare av high-end högtalare. Grundat 1981 har de i över 40 år växt till ett av de mest respekterade tillverkarna i branschen. Idag finns modeller från prisvärd instegsnivå till high-end klass med den hyllade Magellan-serien.

Företaget grundades av Renaud de Vergnette, han skilde sig från dåtidens tillverkare genom att ha en tydlig vision att återskapa den live-känsla som han upplevde på konserter, samtidigt var han mån om att högtalaren skulle ha en snygg design och finish. Dessa ledord följs än i dag hos tillverkaren och de uppskattas för dess engagerande ljudkaraktär samt vackra utseende.

Produkterna idag har blivit mycket populära i Sverige och internationellt kom en höjdpunkt där Borea-serien valdes ut till bästa produkt och fick EISA-awards, där 23 länders Hifi-journalister valt favoritprodukter som lanserats under det gångna året.

Om du är intresserad av att uppgradera dina högtalare, ta alltid med Triangle i din utvärdering då de levererar en produkt som verkligen uppskattas av våra kunder. Musik eller filmljud som levereras har en klang som väcker något till liv i kroppen och gör det roligt att lyssna i timme efter timme även på musik du tidigare lyssnat på med en annan anläggning. Luftigt, detaljerat, musikaliskt, är tre ord som på något sätt kan beskriva ljudkaraktären och där varje register får briljera.

Triangle är en av få högtalartillverkare som själva tar fram sina element i egna lokaler i Frankrike, för de högsta serierna handtillverkas de i Soissons, mellan Champagne-distriktet och Paris. Att äga en högtalare i Signature eller Magellan-serien är verkligen en investering för livet då det är en högtalare som det är svårt att slita sig ifrån.

Triangle


Triangle Förstärkare

Några av våra Triangle FörstärkareTriangle Högtalare

HIFI högtalare med musik i fokus och en hög finish med kvalitetskänsla samt ett brett urval finns det en Triangle-högtalare för de flesta HiFI musikälskarna!Triangle Högtalarpaket

Spara pengar på våra Triangle HIFI högtalarpaket!Triangle Kablar

Våra Triangle HIFI kablar som vi säljer till bra priser.Triangle Subwoofers

Våra Triangle HIFI subwoofers som vi säljer, hög finish och kvalitet ihop med musikalitet och explosivitet till både musik och film.Triangle System/Paket

Några av våra Triangle System/PaketTriangle Tillbehör

Här hittar du våra Triangle HIFI tillbehör som vi säljer!Triangle Vinyl

Några av våra Triangle Vinyl