Din kundvagn är tom

Årets högtalare 2018 - Triangle Signature Delta

bild till Årets högtalare 2018 - Triangle Signature Delta

Det anrika Hi-Fi-magasinet Diapason utser årsvis de bästa produkterna inom olika segment. För 2018 har nu en av våra absoluta favorithögtalare utsetts till årets högtalare för dess exceptionella ljudkvaliteter.

Triangle Signature


Signature är den näst bästa serien från Triangles digra sortiment. Högtalarna handtillverkas till stor del i franska Soissons av familjeföretaget som nu leds av Hugo Decelle. Han har låtit företagets långa historia finnas kvar i allt som Triangle står för men tagit det än ett steg framåt med nya toppresterande produktserier. Utmärkelsen från Diapason är en utmärkt kvittens på detta långsiktiga arbete. I serien hittar vi fyra olika högtalarmodeller i Alpha, Delta, Thetis och Gamma.
Kundomdömen om Signature Delta
- Jag har tillbringat stora delar av mitt liv i studios spelat in musik och vet vad jag gillar och inte gillar. Hade stora förväntningar på dessa och de blev överträffade med råge. Fantastiska högtalare (spelas med en Hegel H300), rekommenderas varmt.
- Triangle signatur Delta är den bästa högtalaren
Jag har hört och jag har lyssnat på många
Högtalare i 30 år som audiofil. Ett kanon köp.
- Nu har haft dessa högtalare i ca 18 mån
dom är helt magiska med rätt förstärkare
jag kör med en karan s180mk2. Skall du ha bättre högtalare får du betala minst 200 000
tusen.jag har haft många Högtalare genom åren
med dom här högtalarna spelar i en egen divisionKundomdöme om Signature Alpha
- Helt underbara. En fröjd för både öra och öga. Har haft ett par högtalare genom åren. Men dessa, kommer jag att ha kvar i många, många...många år! Vilken upplösning och dynamik. Registret är perfekt balanserat. Det övre registret är det bästa jag hört! Finishen är i världsklass, allt från spole och element, till kabinett byggs för hand i Frankrike.Kundomdömen om Signature Theta
Helt fantastiska genommusikaliska högtalare med en separation och detaljrikedom som är imponerande, går otroligt djupt i basen utan att vara bullriga eller luddiga, kort sagt en kanonhögtalare som man kan lyssna hur länge som helst på, mycket nöjd!
Helt fantastiska. Spelar stort och luftigt.
Lägre register räcker och blir över upp till
25- 30 kvm. Lyssnat på många olika stativare i den prisklassen, Signature Theta föll mig i smaken!
Super! Efter många test så tycker jag nog dessa är de bästa högtalarna för priset, är supernöjd.
Läs mer om Triangle hos oss och se alla deras produkter i vårt sortiment.