Din kundvagn är tom

Triangle Secret - högpresterande inbyggnadshögtalare

bild till Triangle Secret - högpresterande inbyggnadshögtalare

Med Triangles högtalarserie Secret så finns inbyggnadsmodeller för varje rum. Diskreta tak eller vägghögtalare som spelar engagerande och bra till både musik och Atmos-högtalare. Nu lanseras även hemmabiomodellen LCR7. Perfekt för att göra diskreta biollösningar.

Frisk och spelglad karaktär med påtagligt rent och luftigt ljud. Riktigt snyggt faktiskt. Triangle har fått fram ett bra och prisvärt alternativ. - Tidningen Hemmabio


Triangles engagerande ljudkaraktär


Franska High-end tillverkaren Triangle, är kända för att skapa högtalare som gör det roligt att lyssna på musik, en naturlig röståtergivning och en ljudkaraktär som återspeglar liveframträdandens dynamik och engagemang.

Secret - är Triangles serie av inbyggnadsprodukter, för infällnad i tak eller vägg och som levererar ljud i klart högre nivå än vad prislappen avslöjar.

Det diskreta intrycket gör det lätt att musiksätta alla ytor i dit hem. Dessutom finns modeller för att skapa dolda multikanals hembiolösningar för TV-rummet.Perfekt för diskret hembiolösning


Triangles högtalare av traditionell typ kan med fördel kompletteras med inbyggnadsmodeller för surroundkanaler.

Fäll in IWT-modellerna som surround och ICT som Atmos-kanal och du har en komplett högpresterande lösning med samma ljudkaraktär.

Med den riktbara diskanten kan man styra in ljudet mot lyssningspositionen på bästa sätt.Skriv din fråga här så återkommer vi till dig!