Din kundvagn är tom

ELAC

Vi är auktoriserade återförsäljare av ELAC vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

ELAC grundades 1926 mitt under mellankrigstiden under bolagsnamnet Elektroakustik GMBH. Från början en tillverkare för marina produkter till den tyska marinen, för att under det sena 40-talet påbörja sin era inom konsumentprodukter. Det var först 1984 som genombrottet kom att tillverka högtalare. Idag har de blivit mest kända för sin JET-diskant, eller Air Motion Transformer som den även kallas för. Förutom att implementera diskanten i många av sina högtalare, kan man även hitta den i ljudsystem hos lyxbilar som Bugatti Veyron och Porsche Panamera. Idag ligger huvudproduktionen i fabriken i Kiel där man värnar om sina traditioner och vill gärna bygga det mesta för hand i Tyskland.

ELAC


Senaste produkterna från ELAC!

Här hittar du nyheterna från ELAC.ELAC Subwoofers

Elac-subwoofers kombinerar elegans, innovation och prestanda för att ge en överlägsen ljudupplevelse. Med en fokus på prisvärdhet är dessa kvalitativa subwoofers perfekta för konsumenter som letar efter det bästa ljudet utan att tömma plånboken.

Fördelarna med en Elac-subwoofer inkluderar dess eleganta design, som förhöjer ditt hem, och den innovativa BASH-förstärkartekniken som erbjuder hög effektivitet och låg distorsion. Med flera justeringsmöjligheter och trådlösa anslutningsalternativ är Elac-subwoofers anpassningsbara och lätta att installera. Dessa prisvärda, högkvalitativa subwoofers ger dig en enastående ljudupplevelse som är värd att överväga när du letar efter en subwoofer till ditt hem.ELAC Högtalare

ELACs högtalare är kända för ett rent och öppet ljud med fin kvalitet på både byggkvalitet och finish. Se gärna fler av våra Elachögtalare på vår hemsida.ELAC Tillbehör

Här hittar du våra olika ELAC tillbehör.

Professionella tester av ELAC produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om ELAC produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


ELAC WS1665
Ljud & Bild 2019/4
"Elac levererar ett ljud som är lika luftigt som det är rytmiskt och tungt"
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från ELAC. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...