Din kundvagn är tom

 

JBL högtalare

bild till JBL högtalare

JBL har ett brett sortiment av högtalare, allt från aktiva bluetoooth högtalare till JBL Synthesis professionella biohögtalare. Därför tänker vi förklara lite mer kring dem och de olika inriktningar de har.

JBLs olika högtalare

JBL är en amerikansk tillverkare av högtalare inom olika nischer. JBL har funnits sedan 1902 då ljudingenjören James Bullough Lansing startade företaget. De ingår i den amerikanska Harman-koncernen som nyligen förvärvades av Samsung. JBL har två divisioner som arbetar under samma flagg, JBL Consumer och JBL Professional. JBL Consumer arbetar med aktiva högtalare, Bluetoothhögtalare men även traditionella golvhögtalare och enklare biohögtalare. Medans JBL Professional levererar högtalarsystem för PA-bruk, riktiga biografer och för arenor. Dessutom ingår Synthesis biohögtalare och high-end hifi-högtalare inom Professional inriktningen.

JBL aktiva högtalare och JBL Bluetooth-högtalare

JBLs stora genombrott på konsumentmarknaden kom med intåget av Bluetooth högtalare och portabla enheter. De lanserade den första generationen av Flip-serien som direkt tog marknaden med storm. JBL hittade rätt på alla parametrar genom att lansera en produkt som både var lagom stor att ta med sig, hade bra batteritid och var lätt att koppla till sin telefon via Bluetooth (BT). Dessutom levererade Flip ett ljud som var mer än vad som förväntades av storleken. Succen lät inte vänta på sig och en bred portfölj av portabla högtalare har växt fram genom åren. Det finns Bluetoothhögtalare i alla storlekar från den minsta Clip eller Go till de största Boombox modellerna. (Se alla JBLs portabla högtalare här.

JBL Synthesis högtalarserie

I den professionella delen har Synthesis-modellerna växt fram, detta är högpresterande högtalare som är tänkta till dedikerade biosalonger i privat regi. Vi demonstrerar Synthesis i vårt biorum i butiken i Frölunda där de utmärker sig med ett detaljerat och varmt ljud som verkligen levererar en bioupplevelse av rang. Synthesis-serien ingår ett antal högtalare för olika behov och användningsområden. När vi säljer ett Synthesis-system så skräddarsyr vi en lösning som matchar rummet och ambitionsnivån, i konceptet ingår allt från subwoofers till högtalare och matchande förstärkare/försteg. Synthesis-seriens högtalare fungerar dock inte bara som biohögtalare utan är även utmärkta Hi-fi-högtalare och har nått många kunder i 2-kanals Hi-Fi världen där de ger en engagerande och härlig musikupplevelse.
Hos oss hittar du JBL Synthesis högtalarna här men vi vill gärna komma i kontakt med dig för att skräddarsy din lösning samt bjuda in dig för demonstration av dess prestanda. En komplett lösning kan vi även kalibrerera på plats hos dig för att säkerställa helt rätt prestanda.

JBLs produkter

Här hittar du alla JBLs högtalare och hörlurar, som vanligt till bra priser och snabba leveranser.