Din kundvagn är tom

Nya nätverksreceivers från Yamaha

Senast ändrad: 2023-05-22

2022 lanserade Yamaha sin fina R-N2000A, en stereoförstärkare som ärvde mycket av teknologin från deras flaggskeppsförstärkare i AS-serien och lade till ett omfattande streamingstöd såväl som digitala ingångar för en större flexibilitet, utan att kompromissa med ljudkvalitén. Nu har turen kommit till de lite mindre modellerna R-N1000A och R-N800A.

Nya nätverksreceivers

Yamaha, med sin långa erfarenhet av att tillverka flaggskepps Hi-Fi-produkter, introducerar nu två nya nätverksreceivers som tar traditionen vidare. Med R-N1000A och R-N800A kan du njuta av din musik i Hi-Fi-kvalitet, även via streamingtjänster. Yamaha strävar efter True Sound genom att fokusera på förstklassig tonbalans, dynamik och ljudbild för att återskapa varje detalj i artistens uttryck på ett trovärdigt sätt.Modellerna levereras med Yamahas automatiska rumskalibrering, YPAO, som möjliggör en utmärkt ljudupplevelse även i hemmiljö där lyssningsförhållandena inte alltid är optimala. De bygger även på Yamahas omfattande ToP-ART-koncept (Total Purity Audio Reproduction Technology) med högkvalitativa ESS DAC:ar, en helt symmetrisk förstärkardesign och kortast möjliga signalväg.

Genom att kombinera Yamahas långa erfarenhet av att skapa enastående analoga ljudkretsar med den senaste digitala tekniken, erbjuder de en oslagbar lyssningsupplevelse även för strömmad musik.

Huvudpunkterna i de nya modellerna

1. YAMAHA TRUE SOUND
2. Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO™)
3. ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology)
4. Komponenter av högsta kvalitet för enastående ljud
5. Högkvalitativa ESS DACar och lågimpedanskretsar
6. MusicCast och stöd för flera av de största streamingtjänsterna
7. Flexibla anslutningsmöjligheter och USB DAC för att kunna njuta av hela ditt musikbibliotek
8. Den perfekta partnern för Yamahas nya True Sound - högtalare NS-800A och NS-600A

Här kan du läsa mer om de nya förstärkarna

Skrivet av Erikwelin 2023-05-22
Senast ändrad: 2023-05-22


Visad 16.418 gånger