Din kundvagn är tom

Köp & Sälj

Senast ändrad: 2023-04-12

Använd vår köp- och säljtråd för att ge liv till dina gamla prylar!
Med hjälp av vår hemsida kan du nu köpa eller sälja dina gamla HiFi- och hembioprylar till likasinnade entusiaster. Här visar vi hur enkelt du kommer åt funktionen!

Så här hittar du tråden!

För att publicera eller svara på en annons måste du vara medlem.

Klicka på ikonen till vänster om "Min sida" för att komma till Hembiobutikens forum.


Klicka på "Forum"


Köp och sälj tråden hittar du nu höger om den nyöppnade forumsidan.




VIKTIG INFORMATION!


Ansvarsbegränsning
Community-board ‘Köp & Sälj’ är en annonsplats där våra medlemmar kostnadsfritt kan annonsera, sälja och köpa varor mellan varandra.
Vi tar inget ansvar för den utannonserade varan och har ingen kontroll över eller är inte part i avtal som träffas mellan en köpare och en säljare. Som köpare skall du därför inte anta att ett erbjudande, en försäljning eller ett köp av ett objekt är giltigt och lagligt bara för att det förekommer på webbplatsen.

När du köper varor eller tjänster av annan privatperson gäller inte konsumentskyddande lagar, vilket bland annat innebär att du som utgångspunkt inte har någon ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp.

Meddelandetjänst
Via vår meddelandetjänst kan du som har ett medlemskonto skicka och ta emot meddelanden direkt från andra konsumenter kopplade till annonser. Meddelanden som du skickat till eller tagit emot från andra användare finns samlade i ditt medlemskonto.
När du använder meddelandetjänsten visas ditt användarnamn för den du skickar meddelanden till eller tar emot meddelanden från.

God ton och ett trevligt uppträdande mellan användare är en självklar förutsättning för en bra affärsmiljö och goda affärer. Därför är det inte tillåtet att:
Hota, trakassera eller i övrigt agera anstötligt mot någon i vår meddelandetjänst.
Använda meddelandetjänsten för att utföra någon olaglig, vilseledande eller skadlig handling.
I övrigt missbruka meddelandetjänsten, exempelvis genom att skicka skräppost, otillåten marknadsföring eller andra oönskade meddelanden.

Vi förbehåller oss rätten att stänga av användare som inte följer reglerna för meddelandetjänsten eller som använder den på sätt som kan vara till skada för oss eller våra användare.


Skrivet av Sasha 2023-03-22
Senast ändrad: 2023-04-12


Visad 12.522 gånger