Din kundvagn är tom

Stor expansion av vår butik i Göteborg!

Skapad: 2021-12-13

2022-02-09
Vi är glada att meddela att vi nu dubblerar våra demonstrationsmöjligheter på E A Rosengrensgata 19 i Västra Frölunda. Med den nya delen har vi en butik på ca 1000 kvm som ska fyllas med nya spännande produkter och lösningar.

Butiken i Frölunda har uppskattats av många, efter att det företag som vi haft som granne i fastigheten valt att flytta sin verksamhet har vi nu fått möjlighet att ta över en helt nyrenoverad del som gränsat till vår butikslokal. Den 9e februari slog byggföretaget ned väggen mellan lokalerna, vi har inte officiellt tillträde ännu men kan blicka in mot de nya delarna. Vi är otroligt spända på att äntligen realisera våra planer för de nya spännande demonstrationsmiljöerna.


Bilder från renoveringen!
Stationerna kommer byggas upp steg för steg. Vi kommer visa de senaste och häftigaste lösningarna och erbjuda produkter som passar allt från förstagångsköparen till den mest erfarna entusiast med High-end ambitioner.

I den nya delen kommer du bland annat att hitta:
• Helt ny 2-kanals HIFI-avdelning med lyssningsrum
• Akustiklösningar för olika behov
• Företags och installationsdel i samarbete med Teknikpartner
• Inbyggnadshögtalare
• TV och TV-ljudssektion
• Storbild / vardagsrumsprojektorlösningar
• Två nya bioinspirerade demo-rum
• Diskret vardagsrumsbio
• Styrsystem och smarta-hemlösningar

Än så länge är det helt tomt i lokalen och vi väntar spänt på att officiellt få tillgång så att vi kan börja koppla.

Namnlo-st-111
Vi intervjuar löpande så vänta inte för länge med din ansökan!


Ingång via vår butik!

Vi kommer att ha två öppningar in till vår förlängda butik.
En ingång kommer att vara placerad vid TV-avdelningen och den andra kommer ni hitta vid trapporna till andra våningen. Härifrån kommer det finnas möjlighet att ta sig till det nya fräscha lokalen för att bli inspirerad.
Bilderna ovan visar ingången vid TV-hörnan.Akustikbehandling av Perlisten-rummet!

Akustikbehandling av vårt nya Perlisten-rum är något vi har jobbat länge och noga med. Efter mättningar som vi gjorde av rummet har vi tillsammans med Vicoustic tagit fram den optimala lösningen för rummet för att minska efterklangen, eko och reflektioner. Att
Akustikbehandla ett Hifi-rum eller biorum är ett prisvärt och enkelt sätt att förhöja upplevelsen genom att kunna styra ljudet. Johannes, Marcus och Victor har nu noga installerat reflexer och basfällor.

Vi arbetar framgångsrikt med Vicoustic som varumärke för akustikbehandling. Tillsammans med Vicoustic kan du även köpa till en analys av ditt rum, där de sedan föreslår produkter som passar inom den budget du satt.

I rummet hittar du följande från Vicoustic:
-Vicoustic VicCinema VMT Mega Bass Trap Kit
-Vicoustic VicCinema VMT Wall and Ceiling Kit
-Vicoustic Cinema Round Premium 8-pack
Skrivet av Sasha 2021-12-13


Visad 13.628 gånger