Din kundvagn är tom

Hembiobutikens nyheter

Välkommen till vår avdelning för nyheter där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!

Senast ändrad: 2024-06-07

Focal utökar sitt sortiment av välljudande och snyggt designade hörlurar. De har tidigare skämt oss bort med de fina lurarna Utopia, Stellia, Clear MG, Celestee samt de trådlösa Bathys. De nya trådbundna lurarna Hadenys och Azurys hamnar i ett något lägre prisläge men levererar samma fina byggkonstruktion och ljudkvalitet som sina dyrare syskon.




Senast ändrad: 2024-05-29

Marantz lanserar nu sin första kompakta streamingförstärkare, en utmärkt produkt för dig som redan har, eller kanske funderar på att köpa en Marantz hembio- eller stereoförstärkare och vill ha ljud i flera rum utan att tumma på ljudkvaitén.




Senast ändrad: 2024-05-29

Sonos känner nog de flesta till som tillverkare av lättanvända och välljudande högtalare, soundbars och portabla högtalare som kan fylla hela ditt hem med musik. Nu breddar de sitt sortiment och lanserar hörlurarna Sonos Ace som såklart även kan integreras i deras ljudsystem.