Din kundvagn är tom

Vicoustic

Vicoustic startades i Portugal 2007 av César Carapinha med målet att göra bättre akustikprodukter än vad som redan fanns på marknaden. Deras fokus ligger på tre marknader, Musik och Broadcast, Hifi och Hemmabio samt Arkitekt och Konstruktion. Med attraktiva produkter både design och funktionsmässigt sticker de ut på en nischad marknad. Vicoustic har ett stort forskningslaboratorium vilket ger möjlighet att testa sina produkter på en helt annan nivå än konkurrensen. Idag har företaget över fyrtio anställda och sedan våren 2015 även ett kontor i Skandinavien.

Vicoustic erbjuder en mängd olika produkter och tjänster, inklusive akustikpaneler, diffusorer, basfällor och ljudisolering för inspelningsstudior, biografer, hemmabio, kontor och andra platser där ljudkvaliteten är viktig. Företaget har ett brett sortiment av produkter som är designade för att passa olika behov och stilar, från moderna till klassiska. Vicoustic har också ett team av akustikexperter som kan hjälpa till med att utveckla skräddarsydda lösningar för kundernas specifika behov. Deras team kan hjälpa till med allt från utformning av akustiska lösningar till installation av produkterna på plats, är du intresserad av att köpa deras projekteringstjänster så kontakta oss för mer information.

Vicoustic

Hembiobutikens Vicoustic-guider

Det nya biorummet i Sundbyberg

Det nya biorummet i Sundbyberg Biorummet i Sundbybergsbutiken har blivit totalrenoverat, vi rev ner det gamla och byggde upp det nya från grunden. Ett projekt som tagit längre tid än vad vi räknade med, men blev riktigt bra i slutä...

Läs mer...


Senaste produkterna från Vicoustic!

Här hittar du nyheterna från Vicoustic.Vicoustic Akustik

Vicoustic är ett portugisiskt företag som specialiserar sig på lösningar för akustik, både för professionellt och hemmabruk. Företaget grundades 2007 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.Vicoustic Tillbehör

En bra rumsakustik förbättrar vilken ljudanläggning som helst! Vi på Hembiobutiken kan varmt rekommendera Vicoustics produkter för en ännu bättre ljudmiljö.


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Vicoustic. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...