Din kundvagn är tom

Marantz

Vi är auktoriserade återförsäljare av Marantz vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Marantz grundades 1952 av Saul B.Marantz i sitt hem i Kew Gardens, New York. Bolaget blev snabbt ett namn inom utvecklingen av high fidelity ljudsystem och blev en stor aktör de närmsta 20 åren när de nådde sin högsta succé i början/mitten av 70-talet. Under 80-talet, då ägt av Philips, blev man en pionjär inom Compact Disc-teknologin. Marantz byggde spelare som blev väl mottagna i press och på marknaden, dock hamnade andra produkter i skymundan och fick inte samma succé. Framåt 90-talet fokuserade man ännu mer på högre kvalité på komponenterna och 2001 lösgjorde man sig från Philips för att bli ett mer globalt, självständigt företag. Året därpå bildade Marantz Japan och Denon D&M Holdings för att senare även ta del av andra hifi-tillverkare som Boston Acoustics. Idag finns huvudkontortet i Kanagawa, Japan och är en av de absolut största inom tillverkning av AV-produkter och stereo-komponenter.

Marantz


Senaste produkterna från Marantz!

Här hittar du nyheterna från Marantz.Marantz Förstärkare

Marantz förstärkare och Marantz receivers har alltid levererat en mycket bra ljudkvalitet där en gnutta värme oftast finns vilket bidrar till en mer lättlyssnad och involverande ljudbild vare sig det gäller musik eller film. Vi på Hembiobutiken kan varmt rekommendera Marantz! Vi har ett fullt utbud av Marantz förstärkare, försteg, receivers och slutsteg.Marantz Vinyl

Några av våra Marantz VinylMarantz Blu-Ray/Mediaspelare

Här hittar du Marantz välljudande spelare, allt CD-spelare men också Nätverksspelare/streamers med fokus på ljudkvalitet!Marantz System/Paket

Här hittar du våra olika paket från Marantz med t.ex utvalda högtalare som vi anser passar bäst ihop för en stark ljudupplevelse till ett ofattbart bra pris!

Professionella tester av Marantz produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Marantz produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Marantz Model 40n
EISA Awards 2022/23
"Marantz rika historia innehåller många klassiska förstärkare, och Model 40n passar perfekt in i det arvet. Ja, den är härlig att titta på i endera svart eller s ..."
Läs hela testet »
L&B Ljud och bild 0/0
"Dynamisk och potent, med en härlig varm klang. Allt man behöver i form av streaming och ingångar. Till och med skivspelaringång. Välgjord kvalitet."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Marantz PM7000N
What Hi-Fi? 2019/9
"If you’re after a practical box of tricks for all your analogue, digital and streaming needs that is great to both use and listen to, this Poppins bag-like hi-f ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Marantz. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...