Din kundvagn är tom

JBL

Vi är auktoriserade återförsäljare av JBL vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Sedan 1946 har amerikanska JBL, döpt efter grundaren James B. Lansing, varit en stor aktör inom högtalartillverkning och hemelektronik. Bolaget ingår i Harman-koncernen där vi hittar andra kända namn som Harman/Kardon, Infinity och AKG. JBL har två individuella divisioner inom bolaget - JBL Consumer som riktar sig till hemelektronik-konsumenter, och JBL Professional som tillverkar professionell utrustning för musikstudios, PA-anläggningar, biografer m.m.

JBL

Hembiobutikens JBL-guider

JBL högtalare

JBL högtalare JBL har ett brett sortiment av högtalare, allt från aktiva bluetoooth högtalare till JBL Synthesis professionella biohögtalare. Därför tänker vi förklara lite mer kring dem och de olika inriktningar d...

Läs mer...


Senaste produkterna från JBL!

Här hittar du nyheterna från JBL.JBL Högtalare

Några av våra JBL högtalare vi säljer.JBL Subwoofers

Några av våra JBL SubwoofersJBL Förstärkare

Några av våra JBL Förstärkare

Professionella tester av JBL produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om JBL produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


JBL L75ms Music System
L&B Ljud och bild 2022/5
"Ljudet är snyggt, varmt och slår hårt, med en skrämmande verklighetstrogen röståtergivning. Kan spela högt, med både rå kraft och finess."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från JBL. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...