Din kundvagn är tom

Gallo Acoustics

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Gallo Acoustics vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Anthony Gallo, mannen bakom det ursprungliga företaget, föddes 1963 och hade redan från barnsben ett intresse i ljud och högtalardesign. Många år av experimenterande följde och 1987 skapade han den första versionen av sin CDT (Cylindrical Diaphram Transducer). I starten av företaget inriktades produkterna helt mot High-End segmentet men med produkten Nucleus micro tog han steget in på massmarknaden och har därefter rönt stor framgång världen över. Cylinder eller klotformen som blivit hans signum ger fördelar ljudmässigt och står ut med en intressant och vacker design.Senaste produkterna från Gallo Acoustics!

Här hittar du nyheterna från Gallo Acoustics.Gallo Acoustics Högtalare

Några av våra Gallo Acoustics HögtalareGallo Acoustics Tillbehör

Några av våra Gallo Acoustics TillbehörGallo Acoustics Subwoofers

Några av våra Gallo Acoustics Subwoofers


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Gallo Acoustics. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...