Din kundvagn är tom

Hembiobutiken + Teknikpartner = Sant

bild till Hembiobutiken + Teknikpartner = Sant

Behöver du hjälp med installation, elektriker, ett styrsystem eller konferensrum till företaget. Hembiobutiken har skapat ett långtgående samarbete med företaget Teknikpartner, proffs på avancerade och kundanpassade installationer för både privatpersoner och företag. Detta samarbete innebär att Hembiobutiken spetsar till sitt utbud gällande bl.a. A/V-installation och driftsättning av HiFi-utrustning och biorum i Västsverige.

Vad gör Teknikpartner?

Teknikpartner ger Hembiobutiken ytterligare ett ben att stå på inom elteknik och AV-teknik, med platskontor i Varberg & Göteborg. Teknikpartner erbjuder smarta lösningar inom elinstallationer, AV-teknik, ljud & bild, nätverk, kamera/larm/passage m.m. och jobbar med marknadens ledande leverantörer. Med passionerade medarbetare som har gedigen kunskap och erfarenhet skapas snygga och funktionella installationer, både stora och små.

Vad kan Hembiobutiken erbjuda?

I och med samarbetet utökar vi nu våra erbjudanden kring service och installation, och kommer nu kunna leverera kvalitetstjänster inom precis allt som har med elektronik att göra. Från TV- och högtalarinstallation till laddstolpar för elbil till moderna hembiolösningar med intelligenta styrsystem - från projekteringsfas till färdigt resultat.

Smarta Hem

Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha ett uppkopplat, smart och smidigt hem. Tillsammans med Teknikpartner kan vi nu koppla upp ert hem efter ert behov med smarta tjänster som ökar din trygghet samt minskar energiåtgången. Produkter inom nätverk, belysning, ljud & bild, kamera/larm, lås och klimat kan integreras till en komplett helhet. Här får du hjälp hela vägen från projektering till färdig installation, med produkter och tjänster som vi skräddarsyr och anpassar efter varje enskilt projekt.
Ett urval av tjänster

Installation av TV, förstärkare, högtalare, projektor, belysning, akustikbehandling, baffelväggar... Som ni märker blir det nästan svårt att få med allt i ett och samma inlägg, men i korthet kan man säga att vi tillsammans med Teknikpartner nu kan täcka in ett stort område av installationer och tjänster. Har du något du behöver hjälp med? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig från början till slut. Detta gäller både professionell AV-teknik för företagsbehov likväl för privatpersoner med behov för hemiljön.

Bygger du nytt hus eller kontor? Ta kontakt med oss i så tidigt skede som möjligt för att planera in rätt förutsättningar för vårt erbjudande för elentreprenaden.


Kontaktuppgifter direkt till Teknikpartner hittar du på www.teknikpartner.se