Trygghetspaket

Hembiobutikens unika trygghetspaket ingår i priset och gör ditt köp supertryggt!
För att våra kunder ska känna sig trygga och veta att det inte finns någon bättre butik att handla ifrån har vi på Hembiobutiken tagit fram ett trygghetspaket som vi är ensamma om på marknaden. Självklart är det helt gratis, trygghet ska inte kosta något extra!

3 års garanti

Vi lämnar 3 års garanti (36 månader) på alla produkter vi säljer*. En del produkter har till och med 5 års garanti. Detta innebär att du som köpare inte behöver oroa dig eller teckna dyra försäkringar i onödan (många av våra konkurrenter lämnar bara 1 års garanti). Uppstår något tillverkningsfel på produkten så kontaktar du Hembiobutiken så löser vi det snabbt och smidigt.

* 3 års garanti gäller inte Hörlurar, Datorer/Nätverk, Multirum, Spelkonsoler, Tillbehör, Media (filmer, skivor etc), demo/service exemplar eller förbrukningsvaror såsom exempelvis projektorlampor, spray, transistorrör i rör eller hybridrörförstärkare. I dessa fall gäller tillverkarens garanti eller den produktgaranti som skrivs ut på produktsidan.

Den utökade garantin (3 år) gäller enbart den ursprunglige kunden om denne är privatperson. Vid eventuell vidareförsäljning av varan eller om kund är ett företag är det istället tillverkarens egna garantier som gäller.

 

30 dagars öppet köp

Öppet köp är tryggt om man skulle ångra sig och vill lämna tillbaka produkten. Om du ångrar ditt köp inom 30 dagar från köptillfället och produkten är oöppnad skickar du tillbaka den till oss efter överenskommelse eller lämnar in den i någon av våra butiker.

 

Hämtservice

Skulle du ha otur och råka ut för ett tillverkningsfel kontaktar du Hembiobutiken så kommer en av våra samarbetspartners och hämtar upp produkten hemma hos dig om den väger mer än 20 Kg. Väger den mindre skickar vi fraktsedlar så att du gratis kan lämna in produkten hos det aktuella fraktföretaget. Tänk på att spara original emballaget (kartong, frigolit, plast etc).

 

100% pixelgaranti

Vem vill köpa en ny TV eller projektor för att upptäcka att den har en eller flera lysande vita pixlar? För att undvika detta lämnar vi 100% pixelgaranti mot lysande pixlar på alla TV-apparater och projektorer.
Läs mer om vår pixelgaranti.

 

Lampgaranti

Skulle lampan i din nyinköpta projektor gå sönder under de första 12 månaderna eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa helt utan kostnad. (Skulle tillverkaren ha en generösare lampgaranti så gäller den)
Läs mer om vår lampgaranti.

 

Fri support

Så länge du äger produkten har du fri tillgång till våra kunniga medarbetare när det gäller alla typer av frågor som rör produkten.

Du kan läsa mer ingående om vad som gäller i våra köpvillkor.