Välkommen till vår butik med Hifi och hemmabioprodukter i Göteborg

Vår butik för hifi och hemmabio i Göteborg ligger på Högsbo industriområde i Västra Frölunda, ca 5 minuter med bil från Frölunda Torg. Göteborgs egna smultronställe för de som vill bli inspirerade i vår 600 m2 stora hemmabio och hifi-butik med allt det senaste inom bild och ljud! Här kan du se de senaste LED-och OLED TV-apparaterna, jämföra projektorer och dukar, njuta av vårt egenbyggda biorum med Dolby Atmos och 4K Ultra HD, samt lyssna på flera olika typer av stereo, hifi - och hembiohögtalare över en kopp kaffe.

Vår kundtjänst via telefon och mail är däremot inte tillgänglig under lördagar pga mindre personalstyrka och större kundtryck under de timmarna det är öppet. Under sommaren har vi stängt på lördagar, samt de större helgdagarna som påsk, midsommar, jul och nyår. Vi hanterar inga kontanter i butiken, men det går utmärkt att handla över disk med VISA/Mastercard eller faktura/delbetalning via bland annat Klarna.

Bilder från butiken


Vår entré är synlig direkt från Dag Hammarskjöldsleden där ni även hittar IronWorks Health and Fitness.
Välkommen in för inspiration. Vi har även ett brett sortiment av popcornmaskiner, popcorn, kryddor och tillbehör.
Bra ljud behöver inte vara stort och klumpigt. I vår designhörna visar vi en stilren och vägghängd mediabänk tillsammans med designade onwallhögtalare, och en vacker gåsfjäderlampa som final touch. Perfekt för dig som vill uppleva en riktig hifibutik i Göteborg.


I vår mysiga 5.1-hörna kan du lyssna och jämföra flera olika högtalarpaket för en snygg och välljudande vardagsrumsbio.
Bredvid hittar du vårt proffsiga biorum med en komplett 7.1.4-uppsättning med riktig 4K Ultra HD och objektbaserat ljud via Dolby Atmos. Planerar ni biorum i det nyinköpta huset? Välkommen in på ett möte så hjälper vi er planera drömbygget.
Dags att uppgradera dumburken? Vi visar de senaste modellerna, erbjuder abonnemang från Viasat och Comhem, och kan demonstrera bild från både Bluray eller digital-TV.


Ett av våra senaste tillskott i butiken är vardagsrumshörnan. Ett praktexempel på hur en hembio i vardagsrumsmiljö kan se ut. Diskreta onwall-högtalare, motordriven duk med TV bakom, eldriven mörkläggning och en stilren mediabänk utan några synliga apparater.
I vår hörlurshörna kan du sitta i lugn och ro och jämföra olika modeller. Antingen direkt i din telefon, eller med en hörlursförstärkare för de lite mer krävande hifi-hörlurarna.
Vinylens återkomst är ett faktum och vad är inte bättre än en ny skivspelare för att göra samlingen där hemma rättvisa. Hos oss hittar ni även matchande tillbehör och utvalda vinylskivor med audiofil-kvalitet som vi rekommenderar.


På vår övervåning jämför vi projektorer och vad skillnaden egentligen är mellan en vanlig vit duk och en högkontrastduk. Här kan man också jämföra inwall/onwall-högtalare, och lyssna på utvalda golvhögtalare med musik eller surroundljud.
I vårt dedikerade och akustikreglerade hifi-rum kan man i lugn och ro lyssna på riktiga referenshögtalare med matchande elektronik. Hembiobutiken är stolt återförsäljare av franska Triangle som är kända för sin fantastiska musikalitet och ljudrymd för att leverera den rätta livekänslan.