Välkommen till vår hifi och hemmabiobutik i Stockholm

I vår mysiga hifi-butik mitt på Nybergs Torg i Sundbyberg, Stockholm, har vi har samlat allt det häftigaste du kan hitta inom hembio, renodlad tvåkanals hifi, multizon ljud, projektorer, TV-apparater, styrsystem, och stilrena ljud och bildprodukter.
Vår ambition är att alltid vara butiken som är först med det senaste inom hifi ljud och bild, och vi var tidigt ute med både 4K Ultra HD, samt hade demo av de nya objektbaserade ljudformaten Dolby Atmos/DTS:X i dess olika konfigurationer. Låt dig inspireras, dröm dig bort i filmens och musikens värld och hitta just din dröm-anläggning.

Vår kundtjänst via telefon och mail är däremot inte tillgänglig under lördagar pga mindre personalstyrka och större kundtryck under de timmarna det är öppet. Under sommaren har vi stängt på lördagar, samt de större helgdagarna som påsk, midsommar, jul och nyår. Vi hanterar inga kontanter i butiken, men det går utmärkt att handla över disk med

Centralt beläget i Sundbyberg, ett stenkast från både tunnelbana och pendeltåg ligger våran hifi butik i Stockholm. Med bil tar du dig enkelt från de flesta håll i Stockholmsområdet, och du skymtar butiken till höger i höjd med Nybergs Torg när du kommer åkandes längst Sturegatan.
I 5.1-hörnan hittar du olika högtalarpaket i mindre format, även dessa noggrant utvalda för att vara bland det bättre i sina respektive prisklasser. Jämför de olika paketen med ett knapptryck för att hitta ditt sound från ett flertal olika märken som M&K Sound, Perlisten, Triangle HIFI, Sonos, Q-Acoustics, SVS, Monitor Audio, Focal m.fl.
I vår större 5.1-hörna hittar du blandade hembiouppsättningar från flera kända och populära högtalarmärken med matchande elektronik från bl.a. Anthem, Pioneer, Yamaha och Marantz. Självklart både reflekterande Atmos-lösning, samt inbyggnadshögtalare som går att jämföra. Med en ljusstark projektor i kombination med högkontrastsduk från DNP överbevisar vi myten om att projektor inte går att använda i ljusare miljöer.


Yamahas multirumlösning MusicCast är enkelt att använda för hela familjen. Hos oss hittar du i princip hela Yamahas utbud från mindre aktiva högtalare, kraftiga försteg och receivers, och inom segmentet soundbars några utav de bästa modellerna på marknaden. Vi har erfarenhet inom MusicCast från flera "hela huset lösningar", och vi vet att det är driftsäkert, lätthanterligt och fungerande.
Vi jobbar även med DTS Play-Fi; en märkesoberoende multirumlösning som du hittar bland märken som Anthem, Definitive Technology, Paradigm, och inom kort även hos större tillverkare som Onkyo och Pioneer.
Portabla högtalare i alla möjliga storlekar och färger, med uppladdningsbara batterier och Bluetooth som gör underverk på resan eller semestern. För visning finns även mer stationära varianter som ofta har olika typer av streaming över nätverk utöver Bluetooth funktionen.


Hembiobutiken är stolt återförsäljare av franska Triangle HIFI som är kända för sin fantastiska musikalitet och ljudrymd för att leverera den rätta livekänslan. I butiken visar vi upp hela lineupen från instegsserien Bprea, till de större modellerna i Magellan-och Signatureserien.
Låt oss bjuda på en kopp kaffe och hjälpa dig hitta din drömstereo. Oavsett vilken typ utav stereolösning du söker har vi något för dig och vi är mycket noga med att hörsamma just din vision utav det perfekta HiFi-ljudet. Vi guidar dig genom vårt stora utbud av högtalare, förstärkare, kablar, dämpfötter, akustik, samt val utav källa som helt analog vinyl till nymodigheter som High Res Audio.
Vårt biorum är utrustat med en 7.2.4-lösning med högtalare från Procella och Cinema by Penaudio, upplev något utav det mest naturtrogna ljud inom bio med hela fyrkanaligt Dolby Atmos ljud. Detta i kombination med SVS brutala subwoofer och/eller Procellas väldefinierade motsvarighet. Vad vore något utav det brutalaste inom ljud utan matchande bild! I dagsläget Sonys 4K Ultra-HD projektor med optik i världsklass. Som källor använder vi bättre UHD spelare samt "High End streaming" från Kaleidescape i kombination med ljus/AV styrning från Control4.Dukens påverkan på bilden kan vara A och O beroende på ditt rum. I vårt mörklagda shoout-out rum tar vi reda på just ditt behov och kan enkelt demonstrera skillnaden mellan en vanlig vit duk för biorum, och en högkontrastduk för ljusare vardagsrum.
I samma rum som dukarna kan du jämföra de populäraste hembioprojektorerna sida vid sida och se vad som egentligen är skillnad mellan en enklare och bättre projektor. Vi har även draperier som går att dra för väggarna för att simulera vardagsrumsmiljö eller mer ljuskontrollerad miljö. Även här spelar vi på härligt bioljud från M&K i 7.1.2 utförande.
I vår vardagsrumsmiljö visar vi att det går att få en snygg och välljudande lösning utan stora högtalare och fyrkantiga subwoofers. Stilrena onwallhögtalare från svenska DLS, och enklare styrning via Pro Control som styr hela anläggningen inkluderat belysningen.
Utvalda TV-apparater som går att jämföra i ljusare eller med mer dämpad belysning för att återskapa just dina förutsättningar. Här visar vi modeller i dess naturliga miljö utan konstiga butiksinställningar och starka strålkastare i taket. Jämför samma 4K Ultra-HD bild på samtliga skärmar, vi kan även växla över till olika sportsändningar just för att du enkelt ska kunna jämföra de olika modellernas styrkor. Här visar vi även lämpliga mindre ljudlösningar som soundbars och 2.1-system.
I vår hörlurshörna finns blandade favoritmodeller med Bluetooth, brusreducering och "traditionell" kabel. Hi-Res Audio-spelare från Pioneer fylld med högupplöst material visar vad hörlurarna verkligen kan prestera med en förstklassig källa.
Slå dig ner i den sköna fåtöljen och testa ett par sköna Hifilurar för hemmiljö. Jämför bekvämt olika modeller med öppen konstruktion tillsammans med stationära hörlursförstärkare. Här spelar vi på utrustning från iFi Audio, Pioneer, Marantz, Hifiman, Focal, Sennheiser m.fl.