Din kundvagn är tom

Rotel

Vi är auktoriserade återförsäljare av Rotel vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Rotel var grundat som ett familjeföretag för mer än 40 år sen. Företaget formades 1966 av Tachikowa-familjen i Japan och styrs idag av sonen Bob Tachikowa. Tack vare sin stora passion och intresse för musik har man lyckats tillverka renodlade hifi-komponenter utan att kompromissa på kvalitén. Genom åren har passionen aldrig försvunnit utan man har fortsatt göra prisvärda produkter för audiofiler och musikälskare världen över. Precis som hos många mindre Hifi-tillverkare jobbar man i mindre team där man lyssnar, finputsar varje produkt tills den når sin fulla musikaliska potential. Idag är Rotel vida kända inom Hifi-branschen för sina högkvalitativa produkter och har berikats med 100-tals priser Jorden runt.

Rotel


Senaste produkterna från Rotel!

Här hittar du nyheterna från Rotel.Rotel Förstärkare

Rotels förstärkare borgar alltid med ett järngrepp i ljudbilden, sällsynt strömstarka för sitt pris och med mycket hög kvalitet på alla komponenter ger dig många år av bra ljudkvalitet oavsett om det är stereo eller hembio.Rotel Blu-Ray/Mediaspelare

Rotel har alltid haft högkvalitets produkter till förmånliga priser, något som även deras CD-spelare har alternativt radiodelar som du hittar här.


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Rotel. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...