Din kundvagn är tom

Primare

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Primare vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Primares historia börjar i mitten av 80-talet med sin karaktäristiska 900-serie som visade vägen för design-medvetna audiofiler runt om i landet tack vare den skandinaviske designern Bo Christensen, en av de mest kreativa och begåvade industri-designers i världen. Lars Pedersen, managing director på Primare sedan 1996, började importera Target - brittiskt tillverkade högtalarstativ och hade i början av 90-talet ett eget bolag (Xena Audio) som ägde Primare, Copland och QLN men valde till slut att fokusera enbart på Primare. Det som tidigare var ett nischat ultra hi-end varumärke har idag vuxit till ett framgångsrikt bolag som specialiserar sig på flerkanaliga AV-anläggningar, såväl som stereoanläggningar i det högre prissegmentet med fokus på skandinavisk design; praktisk, opretentiös och vackert effektiv i all sin enkelhet.Senaste produkterna från Primare!

Här hittar du nyheterna från Primare.Primare Blu-Ray/Mediaspelare

Några av våra Primare Blu-Ray/MediaspelarePrimare Förstärkare

Några av våra Primare Förstärkare

Professionella tester av Primare produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Primare produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Primare NP5 Prisma MK2
EISA Awards 2022/23
"Primares NP5 Prisma MK2 gör det busenkelt att tillföra strömningsmöjligheter till vilken fristående DAC eller förstärkare med digitala ingångar som helst. Den h ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Primare. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...