Din kundvagn är tom

Pioneer

Vi är auktoriserade återförsäljare av Pioneer vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer och vi kan därmed ge dig marknadens bästa garanti på produkterna.

Pioneer Corporation är ett multinationellt företag med rötter i Kawasaki, Kanagawa i Japan. Bolaget grundades redan 1938 av Nozomu Matsumoto som en reparationsverkstad för radioapparater och högtalare och han var även delaktig i tillverkningen av deras A-8 högtalare. Pioneer har länge varit med och satt sin prägel inom många produktgrupper på hemelektronik-marknaden. De har spelat en stor roll i utveckligen av Laser Disc-spelare, bilstereo-apparater, plasmaskärmar, DJ-utrustning samt DVD-inspelning och en hel del annat. I mars 2010 tog dock en era slut när man valde att sluta tillverka sina "Kuro"-plasmaskärmar och istället satsa mer på audio-sortimentet.

Pioneer


Senaste produkterna från Pioneer!

Här hittar du nyheterna från Pioneer.Pioneer Blu-Ray/Mediaspelare

Pioneers spelare har ända sen DVD-eran varit erkänt bra alternativ när man söker en kvalitetsspelare för film och musik. Allt från insteg till riktig hi-end!Pioneer Förstärkare

Pioneer har ett brett sortiment både inom stereo och multikanal. Fullsmockade med moderna funktioner och testvinnande omdömen!

Professionella tester av Pioneer produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Pioneer produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Pioneer A-40AE
EISA Awards 2018/8
"To celebrate its 80th anniversary, Pioneer has unveiled this affordable integrated amplifier that exceeds expectations, thanks to an enticing combination of fle ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Pioneer. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...