Din kundvagn är tom

KEF

Vi är auktoriserade återförsäljare av KEF vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Brittiska KEF bildades 1961 av Raymond Cooke. Från början stationerade hos Kent Enginerring & Foundry (där även namnet KEF kommer ifrån) - ett metallbolag som inte var rädda för att experimentera med nytt material och teknologier för att skapa produkter med akustiska kvalitéer och ge ett naturtroget intryck. I mitten av 60-talet började man tillverka hi-end högtalare som resulterade i den klassiska stativaren LS3/5a som även sålde mer än 100.000 ex runt om i världen. I slutet av 80-talet introducerade man Uni Q-teknologin som har varit ett signum och kännetecknande för KEF i olika högtalarserier även idag. KEF fortsätter att sträva efter att vara en av de största inom högtalartillverkning; allt från tyngre hifi-högtalare till designade högtalarpaket för flerkanaligt ljud.

KEF


Senaste produkterna från KEF!

Här hittar du nyheterna från KEF.KEF Tillbehör

Några av våra tillbehör till KEFs högtalare, har vi inte det du söker så kontakta oss gärna via mail eller telefon.KEF Högtalare

Några av våra KEF-högtalare som vi säljer hittar du här. KEFs patenterade UniQ-teknik målar upp en bred och stor ljudbild med fokus på detaljer. Alla KEFs högtalare håller mycket hög kvalitet och finish i prisklassen! Har du frågor så kontakta oss gärna för mer information.KEF Subwoofers

KEFs subwoofers är ett utmärkt komplement till KEFs högtalare, för utökat tryck och dynamik för film eller musik.

Professionella tester av KEF produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om KEF produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


KEF LSX II
What Hi-Fi? 2022/6
"A fantastic, multi-talented streaming system perfect for smaller rooms "
Läs hela testet »

KEF LS60 Wireless
EISA Awards 2022/23
"KEF:s slanka LS60 Wireless känns verkligen revolutionerande, och visar oss hur framtidens hifi kan komma se ut. Den använder en hel rad av märkets egna innovati ..."
Läs hela testet »
L&B Ljud och bild 2022/5
"Perfekt kombination av bekvämlighet och ljudkvalitet, i ett ytterst potent stereopaket med allt på ett enda ställe. Enastående dynamik, vacker klangbild och fen ..."
Läs hela testet »
What Hi-Fi? 2022/5
"The KEF LS60 Wireless is everything a modern all-in-one hi-fi system should be, combining eye-catching looks, a suite of useful features and outstanding sound q ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

KEF KC62
EISA Awards 2021/8
"Vid sällsynta tillfällen, är det svårt att få ihop bilden av utrustningen du har framför dig med ljudet du hör. Ta som exempel den häpnadsväckande subwoofern KE ..."
Läs hela testet »

KEF LS50 Meta
EISA Awards 2021/8
"Originalet, den EISA-vinnande LS50-högtalaren, var vitt och brett erkänd, men här har KEF:s ingenjörer tagit flera steg framåt. Detta genom flertaliga förbättri ..."
Läs hela testet »
What Hi-Fi? 2020/9
"KEF has taken an excellent speaker and made it even better with its innovative Metamaterial tech. The LS50 Metas are now the class leader at this level"
Läs hela testet »
 Visa fler tester

KEF LS50 Wireless II
EISA Awards 2021/8
"Utvecklad från den ursprungliga LS50W och med samma Metamaterial Absorption Technology som återfinns i LS50 Meta-modellen, är det här så mycket mer än ”bara ett ..."
Läs hela testet »
What Hi-Fi? 2020/9
"KEF’s revisions have paid off; these sequels are among the most thrilling speaker systems we’ve heard"
Läs hela testet »
 Visa fler tester

KEF Q350
What Hi-Fi? 2017/11
"These sophisticated Q350 speakers deliver a level of clarity and subtlety that’s unheard of at this price. No wonder they're a 2017 Product of the Year. "
Läs hela testet »
What Hi-Fi? 2017/6
"The KEF Q350s offer a sophisticated, insightful presentation that’s beyond their modest price "
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från KEF. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...