Din kundvagn är tom

Emotiva

Emotiva är grundat av Dan Laufman och hans team där bolagsnamnet kommer från italienskans ord för emotionell. När Emotiva startade frågade man sig själv varför riktigt bra AV-utrustning skulle kosta så mycket. Filosofin är därför enkel; exceptionella produkter till ett lagom pris som de flesta konsumenterna har råd med. Bolaget har gjort sig ett stort namn på global nivå, och är kända för sina prisvärda slutsteg, förstärkare och monoblock med mycket kraft och effekt. Utöver detta finns högtalare, subwoofers, DACar som kompletterar resten av bolagets produktportfölj.

Hembiobutikens Emotiva-guider

Det nya biorummet i Sundbyberg

Det nya biorummet i Sundbyberg Biorummet i Sundbybergsbutiken har blivit totalrenoverat, vi rev ner det gamla och byggde upp det nya från grunden. Ett projekt som tagit längre tid än vad vi räknade med, men blev riktigt bra i slutä...

Läs mer...


Senaste produkterna från Emotiva!

Här hittar du nyheterna från Emotiva.Emotiva Förstärkare

Några av våra Emotiva FörstärkareEmotiva Hörlurar

Några av våra Emotiva HörlurarEmotiva Tillbehör

Några av våra Emotiva Tillbehör

Professionella tester av Emotiva produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Emotiva produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Emotiva RMC-1
Hemmabio 2021/11
""Referensljud med ett oöverträffat pris/prestandsaförhållande""
Läs hela testet »

Emotiva XPA Gen3 2-kanal
EISA Awards 2020/8
"Med en design baserad runt 300-watts mono- och 65-watts stereomoduler, kan Emotivas tredje generation effektförstärkare konfigureras från en till elva kanaler, ..."
Läs hela testet »
Secrets of Home Theater and High Fidelity 2017/2
"Gen3 golvade mig. Extremt kraftfull och god frekvensbalans och låg distortion. Film-prestandan lyste upp lyssningsarean likt väldigt få andra förstärkare klarar ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Emotiva. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...