Din kundvagn är tom

Devialet

Hembiobutiken är auktoriserad återförsäljare av Devialets exklusiva högtalare, förstärkare och hörlurar och du kan köpa produkter från hela deras sortiment från oss.Franska Devialet har nischat sig som en tillverkare av high-end-produkter i designsegmentet. De erbjuder ett unikt sortiment av aktiva högtalare, soundbars, förstärkare och hörlurar. Devialet är känt för en omatchad kombination av både god design och hög ljudprestanda.

En av grundarna, den franska ingenjören Pierre-Emmanuel Calmel, uppfann 2004 tekniken ADH (Analog Digital Hybrid). Efter 3 års utveckling så lanserade han, Quentin Sannié och Emmanuel Nardin Devialet. Idag har samtliga Devialet-produkter ADH-tekniken i sig. Genom åren har Devialet vunnit utmärkelser från EISA, dels med Phantom-högtalaren och 2022 med soundbaren Devialet DIONE. Företaget är än idag en ledande stjärna på att ta fram unika och smarta produkter för den kräsna ljudentusiasten.

Devialet


Senaste produkterna från Devialet!

Här hittar du nyheterna från Devialet.Devialet Soundbars

Devialet har ett nischat sortiment soundbars. I sortimentet hittar du en av världens bästa soundbars, vilken utmärkts som bästa soundbar av EISA.Devialet Hörlurar

Här köper du välljudande hörlurar från Devialet med unik design.Devialet Bluetooth högtalare

Några av våra Devialet Bluetooth högtalareDevialet Tillbehör

Några av våra Devialet Tillbehör

Professionella tester av Devialet produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Devialet produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Devialet Dione
Sound & Vision 2022/9
"You'll pay for the privilege, but Devialet's Dione lives up to the full promise of an audiophile-quality, all-in-one soundbar."
Läs hela testet »
EISA Awards 2022/23
"Med sin debutsoundbar levererar Devialet autentiskt hifi-hemmabioljud från ett elegant bygge som döljer en rad innovationer. De främsta bland dessa är varumärke ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Devialet. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...