Din kundvagn är tom

Clic

Vi är auktoriserade återförsäljare av svenska Clic vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Idéerna till möblerna uppstod då mannen bakom clic, Mike Fabricius, inte kunde hitta en genomtänkt möbel i hög kvalité, som uppfyllde hans behov för att hantera AV produkter.
Marknaden var helt enkelt inte kapabel att leverera en möbel som fungerade, många erbjöd praktiska möbler på bekostnad av design och tvätt om men inget gjorde både och.
Med Clic var målsättningen att erbjuda en väldesignad möbel som var praktisk och anpassad till att fungera ihop med AV produkter. Saker som djup, kabelgenomföringar och olika konfigurationsmöjligheter blev självklarheter utöver designen. Med ett väl tilltaget djup, apparatbreda skåp och tygluckor kan allt sättas i bänken om man vill ha en smidig och snygg lösning för hela AV systemet.
En av de absolut mest uppskattade delarna i Clic sortiment är tygluckorna man kan utrusta sin bänk med. De finns i många olika färger och är akustiskt transparenta vilket innebär att man, utan att tumma på ljudkvalitén kan ställa in högtalare i sin bänk. Det innebär också att fjärrkontroll kan användas även när luckorna är stängde.

Clic


Senaste produkterna från Clic!

Här hittar du nyheterna från Clic.Clic Möbler

Några av våra möbler från danska Clic. Mycket hög kvalitet och finish får du ihop med en snygg och stilren skandinavisk design.Clic Tillbehör

Tillbehör till våra Clic möbler. Har vi inte det du söker? Kontakta oss eller besök våra butiker.


Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Clic. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...