Din kundvagn är tom

Cambridge Audio

Cambridge Audio är en brittisk tillverkare av Hi-fi produkter. De har en lång tradition av att tillverka testvinnande produkter och har uppskattats av ljudentusiaster runt om i världen. Hembiobutiken är auktoriserad återförsäljare av Cambridge Audio-produkterna. Sortimentet innefattar bland annat 2-kanals förstärkare, CD-spelare, streamers, högtalare, slutsteg, DAC och skivspelare.Senaste produkterna från Cambridge Audio!

Här hittar du nyheterna från Cambridge Audio.Cambridge Audio Förstärkare

Några av våra Cambridge Audio FörstärkareCambridge Audio Blu-Ray/Mediaspelare

Några av våra Cambridge Audio Blu-Ray/MediaspelareCambridge Audio System/Paket

Några av våra Cambridge Audio System/PaketCambridge Audio Subwoofers

Några av våra Cambridge Audio Subwoofers

Professionella tester av Cambridge Audio produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Cambridge Audio produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Cambridge Audio Evo 150 All-in-One Player
stereophile 2021/9
"Make no mistake, the Cambridge EVO 150 is a serious piece of equipment."
Läs hela testet »
HI-FI Trends 2021/12
"This All-In-One Integrated Amplifier and Music Streamer Is A Knockout!"
What Hi-Fi? 2021/6
"Cambridge Audio Evo 150 is a capable and talented all-in-one system – one of the most exhaustively featured, best looking and highly intuitive examples of its k ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Cambridge Audio DacMagic 200M
EISA Awards 2021/8
"Cambridge Audio har gjort DAC:ar alltsedan 1994, och rutinen kommer verkligen fram hos 200M, det senaste tillskottet i DacMagic-serien. Den lever verkligen upp ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Cambridge Audio. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...