Din kundvagn är tom

 

Inbyteskampanj - Perlisten Audio Signature- och Reference serie!

bild till Inbyteskampanj - Perlisten Audio Signature- och Reference serie!

Majestätiska högtalare för dig som är ute efter högtalare i referensnivå!
Perlisten Audio må vara relativt nya inom HiFi-världen men få, om ens någon tillverkare, har fått så många utmärkelser och priser för sina högtalare under så kort tid som tillverkaren har varit aktiv.

Vi tar in dina gamla HiFi-utrustning!
Med hjälp av vår inbyteskampanj har du nu det perfekta tillfället att bli ägare till några av de mest omtalade HiFi-högtalarna i världen. Välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller formuläret på sidan för offert!

Varför just Perlisten Audio?


Perlisten Audio är en högtalartillverkare som såg dagens ljus 2016 och grundades av Daniel Roemer, Peter Yang och Stephen Mascenik som alla har ett långt och gediget förflutet inom elektronikbranschen, i såväl utveckling- som produktions- och marknadsföringsledet. Teamet har successivt utökats med handplockade individer från branschen och grundstommen i företaget idag har mer än 150 års total erfarenhet inom såväl konsument- som professionell elektronik. Perlisten är en förkortning av Perceptual Listening som på svenska skulle kunna översättas till "ljud som uppfattas av dina sinnen".

Målet för teamet inom Perlisten Audio har varit att utveckla de bästa möjliga högtalarna, oavsett om det gäller ren musiklyssning eller film, baserat på all den samlade kompetensen som finns tillgänglig inom företaget och som de samtidigt själva skulle vilja äga.

En av de många utmaningarna teamet tagit sig an har varit att utveckla en högtalare som uppfyller de extremt höga kraven som ställs på THX högsta certifiering; Dominus.
Flaggskeppet i Signature-serien


S7t är kulmen av flera års forskning och utveckling från teamet bakom Perlisten Audio där en mängd nya och banbrytande teknologier använts och patenterats för att skapa en högtalare som är helt unik i sitt slag. Målet har varit att ta fram en högtalare som de själva skulle vilja äga och njuta av utan att kompromissa med vare sig ljudkvalitét, konstruktion eller finish.

S7t är en otroligt dynamisk och högupplöst högtalare med blixtsnabbt transientsvar och en basåtergiving som man inte trodde var möjlig ur ett såpass litet kabinett med de förhållandevis små baselementen.

S7t är utvecklad som en renodlad High End stereohögtalare för audiofilen samtidigt som Perlisten ville tillgodose behovet av en välspelande hembiohögtalare som uppfyller de extrema certifieringskrav THX ställer för att uppnå deras högsta klassificering Dominus.Klicka här för att läsa mer.
Se hela Perlisten Audios sortiment här.

Inbyteskampanjen gäller Perlisten Audio Signature och Reference-serier!
Vi bedömer dina produkter utifrån skick, orginaltillbehör, om emballage finns kvar samt deras ålder och sedan kommer vi överens om ett inbytespris.