Din kundvagn är tom

EISA Årets bästa hembioslutsteg 2020-2021

bild till EISA Årets bästa hembioslutsteg 2020-2021

Över 50 Hi-Fi och Hembio-tidningar från 29 länder har utsett 2020-2021 års bästa produkter och Emotiva XPA Gen3 utses till bästa hembioslutsteg.

EISA Awards bästa hembioslutsteg 2020-2021

Under 35 år har EISA utsett de bästa produkterna inom hemelektronik, där juryn består av erkända Hi-Fi och Hembio-tidningar från hela 29 olika länder. Dessa har gemensamt kommit fram till att Emotiva XPA Gen3 3-kanal är det bästa slutsteget för hemmbio för sin flexibla och skalbara lösning som ger dig möjlighet att konfigurera steget i upp till elva kanaler, stora ljudbild, obegränsade dynamik och ändlösa kraftresurser. En serie av slutsteg som ger en prestanda som få, om ens någon annan tiilverkare, kan leverera till den här prislappen!

266470

EISA motiverar Emotiva XPA Gen3 vinsten med:
Med en design baserad runt 300-watts mono- och 65-watts stereomoduler, kan Emotivas tredje generation effektförstärkare konfigureras från en till elva kanaler, samtliga genom switchande strömförsörjning och klass H förstärkartopologi. Tillsammans med den här flexibiliteten får man som alltid företagets välgrundade omtanke om prisvärdhet, som fullt ut visas här. Ljudet från XPA Gen3-förstärkarna karaktäriserad av tung bas, stor ljudbild och närmast obegränsad dynamik, perfekta för effekthungriga högtalare och dedikerade hemmabiorum. Frasen ”amerikanskt muskelpaket” poppar onekligen upp i huvet…


Läs mer om tekniken som gör XPA till årets bästa slutsteg här.