Din kundvagn är tom

 

Denon Home - Ny serie av multiroomhögtalare

bild till Denon Home - Ny serie av multiroomhögtalare

Små kompakta högtalare med omfattande streaming- och multirumsstöd blir allt mer populära och nu lanserar Denon en ny serie kallad Home.

Denon Home familjen

Denon Home består av 3 kompakta högtalarmodeller som fintuneats av Denon för att maximera prestandan från de relativt små kabinetten. Alla högtalarna har separata Klass D slutsteg för respektive element vilket ger en suverän kontroll och härlig dynamik! Designen är minimalistisk med mjukt rundade hörn och ett snyggt vävt möbeltyg som döljer högtalarelementen. På den högglanslackade toppen finns en styrpanel med inbyggd rörelsesensor som lyser upp touchkontrollerna när man närmar sig med handen, snyggt och praktiskt! Högtalarna i Denon Home finns i både svart och vitt utförande.



HEOS multirum

HEOS är den plattform som Marantz och Denon använder sig av för sitt multiroomsystem och högtalarna i Home-serien kan blandas mellan de olika tillverkarna och praktiskt styras med en enda app. För en riktig stereoupplevelse med större ljudbild kan du enkelt koppla ihop två stycken Home-högtalare och använda som vänster respektive höger högtalare i en True Wireless Stereo setup. För bättre tryck kan högtalarna kombineras med en HEOS kompatibel subwoofer. Högtalarna i Home-serien går även att använda som surroundhögtalare till vissa utvalda soundbars.



Obegränsat utbud av strömmade musiktjänster

Denon Home har stöd för HEOS multiroom som vi bland annat återfinner i Marantz produkter. Med inbyggt WiFi, nämnda HEOS, Apple AirPlay 2 och Bluetooth är utbudet av tillgängliga streamingtjänster enormt. För att nämna några har du tillgång till Spotify Free och Premium, Tidal, Deezer, Soundcloud, Tune In internetradio och massa andra tjänster. Denon Home hanterar högupplösta filformat som 192kHz/24bit, FLAC, WAV, ALAC och DSD2.8/5.6Mhz.



Stöd för de stora röststyrningassistenterna

Högtalarna i Denon Home-serien har stöd för röststyrning från alla de tre stora aktörerna; Google Assistant, Apple Siri samt Amazon Alexa. Med ett enkelt röstkommando kan du be assistenterna spela upp musik, byta spår eller ändra volymen och mycket, mycket annat.



Produkter med HEOS i vårt sortiment

Utöver Denon Home är flera produkter i Marantz sortiment kompatibla med HEOS. Från början var det endast toppmodellerna som fick stöd för detta men sortimentet utökas hela tiden vilket vi tycker både är kul och spännande. Marantz har länge tillverkat fina A/V-receivers, stereoförstärkare, nätverksspelare mm och äntligen finns nu möjligheten att bygga en multirumslösning med Marantz som bas.