Din kundvagn är tom

XGIMISenaste produkterna från XGIMI!

Här hittar du nyheterna från XGIMI.XGIMI Projektorer

Några av våra XGIMI ProjektorerXGIMI Tillbehör

Några av våra XGIMI Tillbehör

Professionella tester av XGIMI produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om XGIMI produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


XGIMI AURA 4K Ultra short throw projektor
EISA Awards 2022/23
"Med en iögonfallande design med välvd topp och ett plånboksvänligt pris, är XGIMI:s Aura attraktiv redan innan du slagit på den. Ändå är det denna ultra-short-t ..."
Läs hela testet »

XGIMI HORIZON Pro 4K HDR Smart LED
M3 2022/8
"En riktigt påkostad och kompetent portabel dlp-projektor som bjuder på bra bild och massor av smarta funktioner."
EISA Awards 2021/8
"XGIMIs innovativa HORIZON Pro – en kompakt, lätt bärbar 4K HDR-modell med Android TV smartfunktioner– erbjuder en plug-and-play användarupplevelse och möjlighet ..."
Läs hela testet »
Techradar 21/9
"The XGIMI Horizon Pro is an exemplar 4K projector, with an incredibly sleek design and flexible projection distance. Intense brightness will ensure images are v ..."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från XGIMI. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...