Din kundvagn är tom

Thorens

Den schweiziska tillverkaren Thorens är en välkänd aktör inom hi-end audio där de genom åren varit främst kända för sitt breda urval av vinylspelare. Bolaget grundades redan 1883 i Sainte-Croix i västra Schweiz av Hermann Thorens. Från början bestod produktionen av musiklådor och klockor och det var inte förrän 1903 man påbörjade grammofonspelare av Edison-typen. I mitten av 50-talet klev man upp och startade sin tillverkning av hi end audioprodukter där många fortfarande ser dessa som de bästa som nånsin skapats och är väldigt eftertraktade på begagnatmarknaden. Sen 2006 har bolaget växt och man har fortsatt att stärka varumärket med välbyggda, designade skivspelare. Både för nybörjare såväl som entusiaster.

Thorens tillverkar flera olika skivspelare, både automatiska och remdrivna. Deras enklare sortiment är i trä och är en utmärkt lösning för nybörjare. Högre upp hittar du plintar i akryl och aluminiumplattor, allt för stabiliteten. Särskilt uppmärksammade är deras TD209- och TD309-modeller, som med sin triangulära form snabbt fångas upp av ögonen.

Thorens


Senaste produkterna från Thorens!

Här hittar du nyheterna från Thorens.Thorens Vinyl

Här köper du Thorens remdrivna och automatiska vinyspelare. Thorens tillverkar även ett flertal tillbehör för den som gillar bra skivspelare.

Professionella tester av Thorens produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Thorens produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Thorens TD 1500 remdriven skivspelare
EISA Awards 2022/23
"Som en skivspelare i rakt nedstigande led från vinylens finrum, tar Thorens TD 1500 den klassiska sub/chassi-principen – och designstil – från sin föregångare T ..."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Thorens. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...